Stiri

Microsoft a solicitat un display de 1.5 inch deci lucreaza un smartwatch?

smartwatch

Wall Street Journal a anuntat ca Microsoft lucreaza la un smartwatch, astfel Microsoft intra in cursa pentru a dezvolta un smartwatch alaturi de Apple, Samsung si LG.

La inceputul acestui an oficiali companiilor producatoare de componente au primit solicitari din partea Microsoft pentru a livra piese pentru un posibil smartwatch. Printre solicitarile primite una dintre componente este un display de 1.5 inch.

Chiar unul dintre oficiali al unei companii producatoare de componente a declarat ca sa intalnit cu echipa Microsoft de cercetare si dezvoltare la sediul central Microsoft din Redmond.

Nu ar fi prima data cand Microsoft lucreaza la un smartwatch. In 2004 a colaborat cu Fossil si alti producatori de ceasuri pentru a crea un smartwatch numit SPOT prin care aveai acces la prognoze meteo, titluri de stiri dar si la serviciul de mesagerie Windows Messenger.

De asemenea, Microsoft continua sa isi extinda gama de produse, anul acesta se pregateste sa lanseze o tableta Surface de 7 inch care va concura cu tableta iPad Mini a celor de la Apple.

Potrivit unor informatii de la furinzori de componente Microsoft testeaza si un smartphone, dar nu este clar daca va fi si disponibil pe piata.