Noutati

LUMIX DMC-GF6 cel mai nou mirrorless lansat de Panasonic

Lumix GF6

Panasonic a lansat LUMIX DMC-GF6,  cel mai nou model din gama mirrorless Panasonic Lumix G.

Camera dispune de un nou senzor Live MOS si de un nou procesor de imagine Venus Engine, precum si de functia de focalizare de inalta precizie ‘Light Speed AF’, ce contribuie la obtinerea de fotografii de calitate excelenta pentru cei obisnuiti sa fotografieze cu smartphone-ul, dar care sunt in cautarea unui rezultat profesional si sofisticat, avand control total asupra setarilor manuale cum ar fi timpul de expunere, deschiderea diafragmei si selectia obiectivului.

DMC-GF6 nu este doar o camera compacta cu obiective interschimbabile are si 19 filtre pentru efecte, fiind ideala pentru orice utilizator dornic sa-si schimbe obiceiurile de fotografiere. Conexiunea Wi-Fi si functia NFC (Near Field Communication) permit fotografierea cu usurinta de la distanta folosind tableta sau smartphone-ul si faciliteaza transferul de imagini si partajarea de fotografii cu prietenii, familia si prietenii din mediul online.

Mai mult, DMC-GF6 are o functie de inregistrare video dedicata, incat utilizatorii sa poata inregistra videoclipuri full-HD, (1920×1080, 50i) in format AVCHD, cu sunet stereo. In contrast cu aspectul sau elegant, camera foto este robusta, cu flash incorporat, (GN6.3 ISO160・m / GN5.0 ISO100・m) si monitor de 3.0 inch rabatabil la 180 de grade.