logo
Stiri

NEW CONTEST – Fii INTERN la NEW EDITION NEWS!

logo

NEW EDITION NEWS a hotarat sa isi extinda viziunea si cheama toti pasionatii de tehnologie sa isi spuna cuvantul aici, pe www.neweditionnews.ro. Mai exact, NEW EDITION NEWS cauta INTERNI, colaboratori care sa scrie despre ultimele stiri si evenimente din lumea tehnologiei.

Participa la competitia Fii INTERN la NEW EDITION NEWS si castiga unul din cele 3 locuri in echipa New Edition News! Asta inseamna ca vei lucra de acasa, vei scrie despre ceea ce iti place si vei avea aceleasi drepturi ca oricine din echipa New Edition News!

Cei care sunt cu adevarat pasionati de tehnologie si vor sa scrie, sa faca recenzii video sau video bloguri ce vor fi publicate in exclusivitate pe www.neweditionnews.ro pot trimite un CV si un articol de proba pe adresa office@neweditionnews.ro , intr-un e-mail cu subiectul “INTERN New Edition News”.

Deadline: 10 aprilie 2013

Cei trei castigatori vor fi anuntati pe 10 aprilie si pe pagina de Facebook New Edition News. Daca alegi sa fii intern la NEW EDITION NEWS noi iti vom pune la dispozitie experienta noastra si oportunitatile pe care le ofera un website de stiri, insa ne vom astepta sa primim articole bine documentate.

NEW EDITION NEWS este un proiect creat din pasiune pentru tehnologie, entuziasm pentru ce e nou si nevoia de informatii esentiale.

Fii INTERN la NEW EDITION NEWS!

Concursul este activ si pe:

Concursuri online

——————————————————————————————————————————————————–

Felicitari Eric Victor esti  noul INTERN New Edition News