Gadgeturi,  Video

Sony Xperia Z impresioneaza cu un design frumos si specificatii de top

Sony Xperia Z

Ajunsi si la standul japonezilor de la Sony,  am putut admira in voie bijuteria japonezilor,  Sony Xperia Z, smartphone-ul de top.

Pe langa designul deosebit din sticla pe ambele parti, eranul de 5 inch cu rezolutie 1080p dispune de tehnologia Reality Display cu Mobile Bravia Engine 2 care ofera o claritate si o luminozitate sporita.

Asa cum am mai spus si in alte articoleSony Xperia Z are un ecran IPS LCD de 5 inch cu o rezolutie Full HD 1920x1080p, procesor quad-core de 1,5 GHz de la Qualcomm si memorie RAM de 2GB.  Spatiul de stocare intern este de 16GB, existand si suport pentru carduri microSD.  Camera foto principala este de 13,1 MP cu senzor Exmor R si HDR, iar camera secundara are 2,1 MP. In modul burst, Sony Xperia Z  poate captura peste 10 imagini pe secunda la rezolutia de 9MP.

Telefonul Sony Xperia Z este certificat IP57, fiind rezistent la apa si praf. Sony Xperia Z va fi disponibil de la sfarsitul lui Martie cu Android 4.1 Jelly Bean, avand deja planificata o actualizare la Android 4.2.

Mai jos va lasam in compania unui hand on realizat la standul Sony.

[youtube width=”560″ height=”315″]http://www.youtube.com/watch?v=pP20ndOD68g[/youtube]

Poze Sony Xperia Z

Specificatii Sony Xperia Z

[table id=32 /]