Noutati

Logitech Keyboard Folio pentru iPad si iPad mini ofera tastare confortabila si protectie totala

Logitech Electric Blue

Logitech isi extinde gama de accesorii pentru tablete cu Logitech Keyboard Folio si Logitech Keyboard Folio Mini, dispozitive concepute sa-ti protejeze tableta si ecranul tactil dar sa le si completeze cu materiale rafinate si noi culori.

“Am preluat experienta de tastare de la Logitech Ultrathin Keyboard Cover si am adaugat un nivel suplimentar de protectie noilor dispozitive Logitech Keyboard Folio,” a precizat Mike Culver, vice presedinte de brand development pentru accesorii de tablete in cadrul Logitech. “Pentru a imbunatati design-ul, am combinat expertiza si experienta Logitech in domeniul tastaturilor prin introducerea unor materiale de calitate care sa aduca o nota de sofisticare modului in care utilizatorii isi protejeaza tabletele.”

Logitech Keyboard Folio se conecteaza la iPad prin Bluetooth si ofera comoditatea si familiaritatea tastelor mari, oferind si taste pentru scurtaturi pentru functiile iPad, ajutându-te sa depasesti limitarile scrierii pe o tastatura on-screen.

Practica si aratoasa, Logitech Keyboard Folio a introdus materiale sofisticate si un design industrial ce minimizeaza riscul ca tableta sa se strice. De asemenea, a inclus un mod de inchidere cu ajutorul magnetilor pentru a minimiza riscul de deterioarare a tabletei atunci când calatoresti, si un stand-suport ce permite doua unghiuri de vizualizare confortabile. Logitech Keyboard Folio dispune de asemenea de functionalitatea On/Off care porneste tableta atunci când deschizi cover-ul si intra in modul sleep atunci când o inchizi, prezervând astfel viata bateriei.

Pret si disponibilitate
Logitech Keyboard Folio va fi dispoinibila in Europa in luna aprilie 2013 la un pret recomandat de 99,99 Euro. Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibil in Europa din mai 2013 la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Poze Logitech Keyboard Folio