Canon PowerShot SX270 si Canon PowerShot SX270 HS
Noutati

Canon PowerShot SX280 HS si PowerShot SX270 HS vin cu tehnologia DIGIC 6

Canon PowerShot SX270 si Canon PowerShot SX270 HS

Canon PowerShot SX280 HS si Canon PowerShot SX270 HS sunt cele doua aparate foto din gama PowerShot SX sunt noile modelele compacte si versatile lansate de Canon cu noua tehnologie Canon DIGIC 6. Noua tehnologie de procesare Canon DIGIC 6, alaturi de un zoom optic 20x, sunt atributele care transforma aceste aparate in companioni potriviti pentru calatorii: sunt gata sa surprinda orice detaliu, de la peisaje panoramice pana la momente speciale in familie sau alte imagini unice si clipuri video inregistrate la calitate Full HD 60p. Captarea si distribuirea imaginilor de inalta calitate, chiar si atunci cand fotograful se afla in miscare, sunt la indemana datorita modelului Canon PowerShot SX280 HS si a functiei Wi-Fi integrate. Astfel, utilizatorul poate conecta aparatul cu alte dispozitive precum tablete, PC-uri si telefoane inteligente.

Performanta superioara cu DIGIC 6

La baza ambelor modele sta procesorul de imagine DIGIC 6, o tehnologie Canon de ultima generatie care permite captarea de imagini unice chiar si in conditii slabe de iluminare, precum si realizarea de filme clare si realiste Full HD, de pana la 60 cadre pe secunda. La o petrecere sau la lumina lunii, fotografiile realizate cu ajutorul noului DIGIC 6 beneficiaza de o expunere foarte buna si un zgomot de imagine minim, surprinzand cu pana la 30% mai multe detalii decat predecesorii sai, fara a necesita folosirea blitului sau a trepiedului.

Sistemul HS imbina noul procesor DIGIC 6 cu un senzor CMOS ultra-sensibil de 12,1 megapixeli, rezultand imagini reusite, cu distorsiune si neclaritate minimale chiar si in conditii de iluminare scazuta, si acoperind un wide dynamic range mare – o tehnologie potrivita pentru a surprinde si cele mai mici detalii din penumbra unui apus de soare in vacanta. Cu ajutorul procesorului DIGIC 6 si a sistemului HS, utilizatorii pot face fotografii cu o sensibilitate ISO superioara, de pana la ISO 6400, cu rezultate foarte bune.

Datorita DIGIC 6, filmele sunt inregistrate in format MP4, si pot fi redate pe multiple tipuri de sisteme portabile – oferind astfel posibilitatea de a impartasi inregistrarile rapid si usor cu familia si prietenii, fara a mai necesita conversii indelungate de fisiere.

Apropie-te de actiune cu ajutorul zoom-ului

Canon PowerShot SX280 HS si Canon PowerShot SX270 HS se remarca, in special, in cadrul evenimentelor de familie si al vacantelor, datorita zoom-ului 20X grandangular de 25mm cu un stabilizator optic de imagine (IS) in 4 trepte.

Tehnologia ZoomPlus apropie si mai mult, pana la 40x, prin zoom digital, pastrand imaginea detaliata si clara, la o rezolutie mare. Astfel, utilizatorii se vor afla aproape de miezul actiunii pastrand, in acelasi timp. o distanta care asigura discretia.

Calatorii usor de urmarit si de distribuit

Functia Wi-Fi a aparatului Canon PowerShot SX280 HS le permite utilizatorilor sa distribuie cele mai memorabile momente surprinse in imagini catre prieteni si familie, catre retele sociale, alte aparate din retea sau alte platforme online.

Ideal pentru calatorii care doresc sa-si urmareasca ruta fara efort sau sa-si aminteasca localizarea exacta a acelui cadru memorabil, functia de GPS -ul inclusa lui PowerShot SX280 HS este importanta. Aceasta ofera etichetarea automata a fiecarei fotografii sau sau clip video cu ora locala si coordonatele locului in care a fost surprinsa. Functia integrata de logger GPS urmareste localizarea camerei la intervale regulate de-a lungul unei calatorii, iar functia A-GPS utilizeaza conexiunea Wi-Fi pentru a descarca rapid informatii suplimentare, iar Assisted GPS, reduce timpul necesar obtinerii semnalului satelit.

Trecere din modul foto in modul filmare Full HD

Utilizatorii pot trece rapid din modul de fotografiere in cel de inregistrare video Full HD (1920x1080p) cu sunet stereo. Inregistrarea avansata 60p permite o performanta superioara si posibilitatea de a filma scene de actiune foarte rapide cu o imagine mult mai clara, de la un capat la celalalt. Tehnologia Fine Detail Movie Processing (30cps) ofera detalii deosebite, in timp ce procesorul DIGIC 6 scade semnificativ zgomotul de imagine in clipurile Full HD (30cps).

Zoom-ul optic mare de 20x poate fi utilizat, la randul sau, in timpul filmarii. Clipurile inregistrate in miscare sunt clare gratie celui mai recent stabilizator de imagine, ce dispune de un mod Dynamic IS avansat. Aceasta functie imbunatatita a stabilizatorului pe cinci axe corecteaza o gama larga de tipuri de tremur suplimentar, inclusiv pe cel generat de rotire sau cel paralel – obisnuit pentru inregistrarea in timpul mersului – astfel incat calitatea imaginii sa fie si mai buna.

Intr-o vacanta cu familia sau intr-o excursie memorabila, orice turist poate sa-si editeze inregistrarile pe ecranul de 3 inci PureColor II G LCD (cu aproximativ 461.000 de puncte). Un strat aditional de sticla ii ofera o protectie suplimentara, iar contrastul ridicat, impreuna cu tehnologia Quick Bright, ofera un ecran potrivit pentru vizualizarea clipurilor chiar si in lumina puternica a soarelui.

Surprinde fiecare moment intr-un mod creativ

Canon PowerShot SX280 HS si Canon PowerShot SX270 HS permit fotografierea cu incredere, simplu, in timp ce mult aclamata functie Canon Smart Auto, detecteaza pana la 58 de scene diferite, pentru a determina cele mai potrivite setari si a oferi rezultate pe masura.

Combinand flexibilitatea creativa cu imaginile de inalta calitate, atat Canon PowerShot SX280 HS, cat si Canon PowerShot SX270 HS, dispun de noul mod Hybrid Auto, care inregistreaza primele patru secunde de dinaintea oricarui cadru la rezolutie 720p, inainte ca Smart Auto sa stabileasca cele mai bune setari pentru fotografia perfecta. La finalul fiecarei zile, clipurile de patru secunde sunt montate intr-unul singur, pentru a spune povestea “din spatele scenei”. Totodata, fotografiile pot fi editate folosind una din cele sapte filtre creative diferite, inclusiv efectele Fish-Eye si Miniature.

Fotografii mai experimentati sau cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile foto pot, de asemenea, sa preia complet controlul aparatului. Folosind o serie de moduri avansate, inclusiv Tv si Av, pentru a modifica timpul de expunere si diafragma, sau Full Manual pentru a controla toate setarile, utilizatorii pot sa-si exploreze creativitatea si sa isi imbunatateasca cunostintele cu ajutorul acestor doua camere compacte performante.

Canon PowerShot SX280 HS

Canon PowerShot SX280 HS – functii principale:
• Zoom 20x, obiectiv de 25mm
• HS System: senzor CMOS 12,1 MP, procesor DIGIC 6
• IS inteligent, Dynamic IS imbunatatit
• Wi-Fi
• Full HD
• LCD 7,5 cm (3,0″) PureColor II G
• GPS cu A-GPS
• Hybrid Auto; Smart Auto
• Moduri manual, Av si Tv
• Fotografiere la viteza mare
• Carcasa rezistenta la apa – optional

Canon PowerShot SX270HS

Canon PowerShot SX270 HS – functii principale:
• Zoom 20x, obiectiv grandangular 25mm
• HS System: senzor CMOS 12,1 MP, procesor DIGIC 6
• Intelligent IS, Enhanced Dynamic IS
• Full HD (60cps)
• LCD 7,5 cm (3,0″) PureColor II G
• Hybrid Auto; Smart Auto
• Moduri Manual, Av si Tv
• Fotografiere la viteza mare
• Optional – carcasa rezistenta la apa la o adancime de pana la 40m