Intel Stagii practica
Stiri

Intel Romania Software Development Center cauta 9 studenti pentru a lucra ca stagiari pe perioada verii

Intel Stagii practica

BUCURESTI, Romania, 20 martie 2013 – Intel Romania Software Development Center anunta deschiderea a 9 pozitii de stagiar pe perioada verii, pentru studentii pasionati de tehnologiile software si hardware. Stagiile se adreseaza studentilor din anii 1, 2 si 3, care vor sa descopere ce inseamna sa lucrezi intr-o companie care investeste continuu in dezvoltarea de noi tehnologii.

“Stagiile pe care le organizam pentru studenti sunt extrem de atractive, pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto si pe Tizen, dar si stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing. Participand la acest program, studentii au posibilitatea de a-si face stagiul de practica intr-unul din centrele software cu cel mai ridicat nivel de expertiza din Romania, sa invete ce inseamna cultura organizationala a unei mari companii si, poate cel mai important, sa lucreze la proiecte care vor construi tehnologiile viitorului sub indrumarea inginerilor Intel.

Monica Ene Pietrosanu

Obiectivul nostru este de a le arata ca se poate face performanta in domeniul IT si in Romania si sa ii convingem de oportunitatile locale”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.

Studentii care doresc sa aplice pentru unul din cele 9 stagii isi pot trimite CV-ul accesand http://intel.stagiipebune.ro pana pe data de 13 mai a.c. Dupa perioada de inscriere, studentii vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiul de practica se va derula in perioada 10 iunie – 10 septembrie si, pe langa lucrul efectiv la proiecte alaturi de specialisti de varf din cadrul Intel, studentii vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru si activitati de team-building.

In prezent, 20% dintre angajatii Intel Romania Software Development Center sunt stagiari. Pe langa stagiile de practica, Intel deruleaza un program de burse pentru studenti si, de asemenea, organizeaza si sustine competitii studentesti de programare paralela si in domeniul Open Source, cursuri si workshop-uri cu studentii.

Despre Intel Romania Software Development Center

IRSDC a fost deschis in noiembrie 2010 fiind cea mai mare investitie derulata de Intel in Romania, respectiv cateva milioane de euro. Parte a Intel Software and Services Group, centrul Intel Romania Software Development Center se concentreaza pe inovatii in tehnologii open-source si solutii de calcul de generatie viitoare, realizate de o echipa de aproximativ 100 de ingineri software. Obiectivul Intel este de a transforma centrul intr-un hub tehnologic in Europa. IRSDC face parte din reteaua Intel Labs, reteaua europeana a Intel pentru cercetare & dezvoltare, alcatuita din 26 laboratoare in care lucreaza peste 1.500 de profesionisti in domeniul R&D.

Despre Intel

Intel (NASDAQ: INTC), este lider mondial in inovatia din industria computerelor. Compania proiecteaza si dezvolta tehnologii esentiale ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. Pentru informatii suplimentare despre Intel accesati http://www.intel.com/pressroom si http://blogs.intel.com.

Intel si logo-ul Intel sunt marci inregistrate ale Intel Corporation in Statele Unite si in alte tari.