Gadgeturi

Samsung smartwatch este deja in lucru

samsung smartwatch

Lee Young Hee, Vice Presedintele Samsung Mobile, a declarat in cadrul unui interviu acordat pentru Bloomberg ca Samsung lucreaza la un smartwatch.
Luna trecuta, New York Times a anuntat ca si Apple lucreaza la un smartwatch care va functiona pe aceeasi platforma ca si iPhone construit cu un geam curbat. Insa Lee Young He a lasat sa se inteleaga ca noul Samsung smartwatch va fi lansat inaintea competitiei, datorita experientei acumulate de-a lungul anilor. Pana acum, strategia Samsung de urmarire a concurentei a functionat, Samsung se bate cu Apple pe piata smartphone-urilor de la egal la egal. Sa nu uitam totusi ca Samsung a patentat ceasul cu telefon inca din anul 2007 si a adus pe piata un ceas de mana cu telefon mobil in 2009. Samsung a demonstrat deja ca are capacitatea de a concura cu Apple si prin smartphone-urile de top din seria Galaxy care au pus presiuni serioase asupra vanzarilor de iPhone.

Pentru moment Samsung nu ofera mai multe detalii, dar ne putem astepta ca noul Samaung smartwatch sa fie un accesoriu conectat, oferit celor care poseda un smartphone Samsung menit sa extinda functionalitatea terminalului.