LG LTE
Noutati

LG a vandut peste 10 milioane de smartphone-uri LTE

LG LTE
LG LTE

LG s-a extins pe segmentul LTE printr-o gama variata de terminale care raspund nevoilor diferite ale consumatorilor

Bucuresti, 4 martie 2013 – LG Electronics (LG) raporteaza vanzari de peste 10 milioane de smartphone-uri LTE in intreaga lume, ca rezultat al campaniei de lansare a acestora pe segmentul 4G, dar si celei mai reusite imbinari dintre cel mai bun hardware si cele mai avansate tehnologii 4G LTE.

“Prin lansarea in forta a tehnologiei LG 4G LTE pe piata, compania noastra poate raspunde nevoilor consumatorilor, ceea ce reprezinta un factor major in succesul vanzarilor de smartphone-uri LTE la nivel mondial,” a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei LG Mobile Communications. “Suntem un jucator major in aceasta industrie si vom continua sa ne extindem pozitia pe piata LTE la nivel mondial cu o gama mai larga de smartphone-uri LTE diferentiate si de inalta calitate.”

Succesul LG in extinderea prezentei pe acest segment este rezultatul intrarii rapide pe piata LTE si al pozitiei de lider in domeniul cercetarii si dezvoltarii LTE. Anul trecut, LG a lansat modele de succes de smartphone-uri LTE pe piete importante, precum SUA, Japonia, Germania si Coreea de Sud. In ultimele saptamani, compania a inceput promovarea la nivel global a modelului LG Optimus G in alte 50 de tari.

Potrivit Strategy Analytics, este de asteptat ca vanzarile la nivel global de smartphone-uri LTE sa creasca anul acesta in mod considerabil la 275 de milioane de unitati . In ceea ce priveste smartphone-urile LTE, LG urmareste sa isi extinda prezenta cu o varietate de modele atat pe pietele stabile, cat si pe cele emergente Lansate in 2013, modelele LG Optimus seria F vor oferi experiente de mare viteza utilizatorilor, trecand de la 3G la 4G LTE in tari din intreaga lume.