Gadgeturi

Primul ceas inteligent pentru iPhone si Android

i'm watch

Toate electronicele au inceput sa devina inteligente iar anul asta ceasul nu va mai fi doar un simplu accesoriu care ne arata ora sau ziua. Ceasul a devenit acum inteligent si poate comunica cu alte aparate. Un smartwatch iti poate prelua apelurile, pe el poti primi sms-uri, poti naviga pe internet, intra pe retele sociale si chiar iti poate urmari exercitiile de fitness.

Vei auzi tot mai des de denumirea de smartwatch, acesta este noul segment de piata care reinventeaza conceptual de ceas de mana, raspunde nevoilor actuale si cerintelor sectorului de business.

Italieni de la i’m S.p.A lanseaza primul smartwatch pentru iPhone si Android. Ceasurile i’m Watch sunt facute din materiale precum aluminium, titanium, argint sau aur.

Este cunoscut faptul ca nici o antena Bluetooth nu poate functiona intr-o carcasa metalica, astfel inginerii italieni au dezvoltat o noua tehnologie care foloseste carcasa ceasului pe post de antena Bluetooth.

Ceasul i’m Watch va fi prezentat pe larg la Mobile World Congress 2013, unde vom fi si noi prezenti; revenim cu informatii complete din Barcelona spre finalul lunii februarie.