GSMA Award Mobile World Congress Samsung
Noutati

Samsung a obtinut premii importante la GSMA Awards de la Mobile World Congress 2013

GSMA Award Mobile World Congress Samsung

In cadrul ceremoniei Global Mobile Awards, Samsung a fost premiat atat in calitate de producator, cat si pentru produsele sale care ofera consumatorilor o experienta complexa

Premiile obtinute:

• Cel mai bun producator de dispozitive al anului: Samsung Electronics
• Cel mai bun smartphone: Samsung GALAXY S III
• Cel mai bun dispozitiv mobil adresat consumatorilor: Samsung GALAXY Camera

Barcelona, 27 februarie 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial in media digitala şi in tehnologii digitale de convergenta, a fost premiat pentru al doilea an consecutiv la categoriile „Cel mai bun producator de dispozitive al anului” si “Cel mai bun smartphone”, in cadrul competitiei Global Mobile Awards care a avut loc ieri la Mobile World Congress. Premiile au fost acordate de juriul GSM Association, organizatia mondiala care reprezinta interesele industriei de comunicatii.

Samsung a fost numit „Cel mai bun producator de dispozitive al anului” de catre membrii juriului competitiei. Dupa ce a atins anul trecut numarul 1 la nivel mondial pe piata telefoanelor mobile si pe piata smartphone-urilor, premiul vine ca o recunoastere a activitatii permanente de inovare si a faptului ca Samsung are unul dintre cele mai apreciate portofolii de dispozitive la nivel mondial.

GALAXY S III a fost denumit “Cel mai bun smartphone”, premiu prin care ii este recunoscut nivelul ridicat de performanta si raspunsul foarte bun primit din partea utilizatorilor. Acest varf de gama al Samsung a fost vandut la nivel mondial in 40 de milioane de unitati, ceea ce l-a transformat in terminalul cel mai repede vandut din istoria Samsung si in cel mai bine vandut telefon din lume. GALAXY S III combina interactiunea intuitiva cu capacitatea de a partaja rapid si usor pentru a da consumatorilor un smartphone care sa le ofere cea mai buna experienta de utilizare si un nivel de performanta nemaiintalnit. Galaxy S III este succesorul unui alt smarphone de succes, GALAXY S II, care a primit la randul sau din partea GSM Association, premiul pentru “Cel mai bun smartphone” (in 2012).

GALAXY Camera, care a obtinut premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv mobil adresat consumatorilor“ (“Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device”), este prima camera foto cu adevarat conectata. GALAXY Camera imbina performanta ridicata proprie unui aparat de fotografiat compact cu conectivitatea si adaptibilitatea, posibile datorita retelelor de tip 3G/4G si Wi-Fi incorporate si datorita sistemului de operare Android 4.1 (Jelly Bean).

In acest fel, GALAXY Camera raspunde nevoii consumatorilor care doresc sa editeze sau sa partajeze imediat fotografiile facute, fara a face compromisuri la nivelul calitatii imaginii. Datorita acestor facilitati, GALAXY Camera ajuta orice consumator sa realizeze, sa editeze si sa partajeze pozele facute usor si rapid.

“2012 a fost un an important pentru Samsung care a reusit sa stabileasca noi recorduri pentru industria telefoanelor mobile. Juriul a recunoscut puterea de inovare detinuta de Samsung si vizibila in mai multe categorii variate de piata. Scopul asumat de Samsung este acela de a transforma modul in care consumatorii interactioneaza cu tehnologia mobila, pe toate categoriile de piata” a declarat JK Shin, Presedinte si Șef al diviziei IT si Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

La Mobile World Congress 2013, Samsung prezinta la standul Samsung, din sala 3 de la Mobile World Congress, ultimele noutati si inovatii dezvoltate la nivel de continut sau incorporate in cele mai noi generatii de produse si servicii.