Noutati

LG INTRODUCE CEL MAI MIC INCARCATOR WIRELESS DIN LUME

LG Wireless charger

Incarcatorul wireless LG, subtire si plin de stil, ofera performante maxime de incarcare si confort.Bucuresti, 26 februarie 2013 – LG Electronics (LG) prezinta cel mai mic incarcator wireless din lume in cadrul Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona. Avand un diametru de doar 6,9 cm, LG WCP-300 este special creat pentru a fi portabil. Desi are dimensiuni reduse, suprafata de incarcare este de 1,7 ori mai mare decat cea a generatiei anterioare de incarcatoare wireless LG. Noul model este compatibil cu incarcatorul standard micro-USB de 5 pini, oferind astfel o performanta de incarcare si confort la un nivel superior.

LG Wireless charger

WCP-300 foloseste tehnologia inductiei electromagnetica si respecta standardul Qi, certificate de catre Wireless Power Consortium. Inductia electromagnetica genereaza un camp magnetic care, la randul sau, genereaza un curent electric care incarca bateriile din dispozitivul amplasat pe incarcator. Certificarea va asigura compatibilitatea lui WCP-300 cu toate smartphone-urile care dispun de standardul Qi.

“Incarcarea wireless este apogeul comoditatii in ceea ce priveste utilizarea unui smartphone,” a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei Mobile Communications al LG Electronics. “Prin intermediul lui WCP-300, LG a reusit sa ofere utilizatorilor atat portabilitate, cat si posibilitati de incarcare de top, toate acestea in cadrul unui dispozitiv de marimea unui suport de pahar.”

 LG wireless charger

Pe piata din Statele Unite, atat LG Spectrum 2, cat si Nexus 4 dispun nativ de posibilitatea incarcarii wireless, eliminand astfel necesitatea achizitionarii unei carcase separate. LG considera ca suportul nativ pentru incarcarea wireless este esential pentru dezvoltarea standardului acestei tehnologii.