Noutati

Allview lanseaza tableta performanta de buget AllDro 3 Speed Duo HD

AllDro 3 Speed Duo HD

Brasov 22.02.2013 – Allview anunta lansarea tabletei de buget, AllDro 3 Speed Duo HD, recomandata persoanelor active, care doresc un dispozitiv performant si mobil, cu o memorie interna de mare capacitate. Terminalul este dotat un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1,5 GHz, ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si dispune de functia Bluetooth si o memorie interna de 16 GB.

Tableta este adresata tuturor persoanelor care isi doresc un dispozitiv cu un display generos de 9,7 inci, la un pret accesibil. Terminalul ofera utilizatorilor posibilitatea de a stoca o multime de documente si fisiere foto-video, precum si o multitudine de aplicatii si jocuri 3D.

Multumita memoriei Ram de 1 GB precum si procesorului Dual Core Cortex-A9, dispozitivul asigura fluenta necesara derularii programelor si proceselor interne. Tehnologia Bluetooth, permite conectarea terminalului cu diferite dispozitive precum imprimanta, tastatura sau boxe si asigura transferul rapid de fisiere.

Cu ajutorul unui cablu OTG si al unui modem 3G, utilizatorii au posibilitatea de a se conecta la Internet oriunde si oricând. In plus, gadget-ul dispune de conexiuni variate, precum microUSB, mufa jack de 3,5 mm si mini HDMI.

Tableta Allview AllDro 3 Speed DUO HD va fi disponibila in magazine la pretul de 799 lei. Mai multe detalii despre produs regasiti pe site-ul producatorului www.allview.ro.