Noutati

Faci cele mai bune fotografii cu noua camera foto BenQ GH800

BENQ GH800

Zoom optic 36x, cu cea mai buna rezolutie pentru un model bridge

• Senzor CMOS de 18 MPixeli, completat de tehnologia avansata de Stabilizare Optica a Imaginii
• Ecran rabatabil de 3” si 920.000 de pixeli pentru fotografii din orice unghi
• Vizor electronic pentru cea mai buna incadrare a subiectului in fotografie

21 Februarie 2013 – BenQ, companie in zona de lifestyle digital, lanseaza pe piata din Romania noua camera foto bridge GH800, care impresioneaza prin zoom-ul optic de 36x.

BENQ GH800

Creata special pentru pasionatii care descopera tainele fotografiei, noul model vine echipat cu un senzor CMOS iluminat din spate, de 18 MPixeli, si o serie de functii intuitive care te ajuta sa fotografiezi ca un profesionist.

Nu a fost niciodata mai usor sa iti imbunatatesti performatele fotografice. Noua camera GH800 imbina zoom-ul puternic 36x cu tehnologia performanta de Stabilizare Optica a Imaginii, pentru a oferi cele mai clare detalii si culori reale atunci cand fotografiezi la distante mari. Totodata, camera iti permite sa faci fotografii macro de la distante de un centimetru, cu detalii incredibile. Cu obiectivul de 22,5 – 810 mm surprinzi si panoramele, peisaje pitoresti sau portrete de grup.

BENQ GH800

Fotografiile devin posibile din orice unghi, datorita ecranului AUO rabatabil de 3”(7.6cm) si 920.000 pixeli, ecran cu unghiuri foarte mari de vizibilitate, cu contrast si luminozitate duble fata de ecranele normale. Cu ajutorul vizorului electronic, poti obtine cea mai buna incadrare a subiectului in fotografie. Imaginea captata prin obiectiv este proiectata electronic in interiorul vizorului, eliminand astfel distragerea ochiului sau reflexiile soarelui, marind claritatea vederii. In plus folosind vizorul electronic in locul ecranului LCD economisesti din durate de viata a acumulatorilor.

Camera dispune de o serie de moduri de fotografiere intuitive care imbunatatesc rezultele obtinute. Modurile Handheld Night Shot Mode si Night Portrait, impreuna cu sensibilitatea ISO de pana la 12800, ofera fotografii clare chiar si noaptea sau in lumina scazuta, fara a avea nevoie de un trepied. Atunci cand vrei sa surprinzi subiecti in miscare, poti obtine pana la 25 fotografii in rezolutie de 2 Mp la 60fps, cu modul Speedy Burst 60, sau 50 fotografii in rezolutie VGA la 120fps, cu modul Speedy Burst 120.

BENQ GH800

Cu modul HDR hardware, sunt rezolvate automat problemele de contrast si iluminare, detectand si regland zonele umbrite sau prea luminate pentru ca fotografia rezultata sa fie perfecta. In acest mod, aparatul combina trei fotografii pe care le face in acelasi timp.

BenQ GH800 poate realiza imagini deosebite cu efect in oglinda. Utilizatorul fotografiaza jumatate de imagine, verticala sau orizontala, iar functia creativa oglindeste cadrul acoperind si cealalta jumatate.

BenQ GH800 inregistreaza clipuri video Full HD 1080p cu 30 fps si slow motion la un sfert de viteza din viteza normala. Camera poate fi setata pentru a face fotografii in timp ce filmeaza si poate suprapune doua filmari pentru a rezulta una singura. Acesul catre filmare este direct, printr-un buton independent.

Selectorul Mode Dial iti permite sa alegi cu usurinta intre mai multe moduri de expunere, diverse tipurile de scene, acces direct la modurile P/Tv/Av/M, Panoramic, Speed Burst, Advance Scene Detection si Manual Scene.

Pentru exprimarea creativitatii, BenQ integreaza 19 scene, ca AE/AF lock, Panorama intre 120o-360o, Auto Potrait, Love Portrait, HDR, 4 moduri LOMO, MagiQ Filter, Fisheye effect, Toy mode, Color Filters Effect, etc.

GH800 vine intr-un pachet ce contine pe langa camera si kit-ul complet: acumulatorii Li-ion, incarcatorul USB/220v, geanta de protectie, cureaua de umar si manualul de utilizare.

Disponibilitate

Noua camera foto BenQ GH800 va fi disponibila pe piata locala incepand cu ultima saptamana din februarie, in exclusivitate la eMAG, la un pret recomandat de raft de 1.499 lei.