Noutati

Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) ofera utilizatorilor performanta si conectivitate la un pret mai avantajos

Februarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd a lansat Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi), cel mai nou membru al seriei GALAXY Camera, un model care imbina performanta de top in fotografie cu sistemul de operare Android™ 4.1 (Jelly Bean) si conectivitatea Wi-Fi dual-band. GALAXY Camera (Wi-Fi) are toate inovatiile si caracteristicile practice oferite de GALAXY Camera, dar fara posibilitatea conexiunii 3G. Ca urmare a acestui lucru, GALAXY Camera (Wi-Fi) este un produs mai accesibil pentru utilizatorii care nu au nevoie sa fie tot timpul conectati la internet, beneficiu oferit de GALAXY Camera.

Cu noul model, utilizatorii pot folosi tehnologia Wi-Fi dual-band cu care camera este echipata pentru a partaja fotografiile cu familia si prietenii direct de pe aparat, prin email, retele sociale sau alte servicii de comunicatii mobile, precum Samsung ChatON. Totodata, ei pot face back-up instant imaginilor atunci când sunt conectati la internet.

Având zoom puternic, de 21x, si senzor de imagine BSI CMOS de 16M pentru luminozitate ridicata, GALAXY Camera (Wi-Fi) îmbina caracteristicile unei camere compacte superioare cu design-ul simplu si comfortabil. Fotografiile utilizatorilor pot avea calitate similara celor profesioniste datorita celor 19 moduri Smart de fotografiere integrate, care permit utilizatorilor sa aleaga dintr-o serie de optiuni predefinite, precum Light Trace sau Action Freeze, pentru a obtine fotografia perfecta de fiecare data.

GALAXY Camera (Wi-Fi) revolutioneaza fotografia datorita Android™ 4.1 (Jelly Bean), oferind utilizatorilor interfata sistemului de operare cu care sunt deja familiarizati si functii avansate de fotografiere. Ei îsi pot personaliza camera foto prin instalarea aplicatiilor preferate din cele peste 700.000 existente în Google Play.

Pentru vizualizarea si editarea imaginilor, GALAXY Camera (Wi-Fi) este echipata cu un ecran HD Super Clear LCD Touch de 4,8 inch. Pe dispozitiv sunt pre-instalate instrumente performante de editare foto si video, ‘Photo Wizard’ si ‘Video Editor’, oferind utilizatorilor posibilitatea de a edita fotografiile direct pe camera pentru cele mai bune rezultate.

Conectivitatea Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) este sustinuta de un processor quad-core care permite navigare rapida si multi-tasking, dar si procesare ultra-rapida fara impact major asupra duratei bateriei. Formele elegante si design-ul ergonomic simplifica procesul de fotografiere, datorita amplasarii ingenioase a celor mai importante butoane.

Specificatii tehnice

Samsung-Galaxy-Camera-Wi-Fi

Galerie: