Noutati

Laptop-urile Toshiba au devenit mai sigure

Toshiba McAfee

Toshiba ofera o licenta gratuita de McAfee®Antivirus Plus 2013. Neuss, 18 februarie 2013: Toshiba imbunatateste din nou caracteristicile de securitate ale notebook-urilor. Virusii si alte programe periculoase reprezinta pentru toti utilizatorii, mai ales pentru cei ce navigheaza pe Internet, un risc major. Specialistii in antivirusi detecteaza zilnic sute de coduri sursa periculoase, create cu scopul de a prelua controlul sistemului de operare.

Toshiba se adreseaza acestei probleme prin oferirea unei solutii gratuite de securitate. Incepand cu jumatatea lunii februarie, Toshiba va incepe livrarea de notebook-uri cu McAfee®Antivirus Plus 2013 preinstalat. Astfel, dupa lansarea ‘No Matter What Guarantee’ – garantie care protejeaza sistemele si echipamentele Toshiba de posibile daune, distrugeri sau furt, compania a decis sa faca un pas inainte semnand in acest sens o colaborare cu McAfee®, pentru suita McAfee Anti-Virus Plus 2013.

“Suntem mereu in cautarea de solutii noi care sa aduca clientilor nostri plus valoare. In urma cercetarilor de piata am gasit metoda optima de securitate a datelor. Utilizatorii doresc sa comunice, sa navigheze pe Internet si sa faca cumparaturi online, fara riscuri. Am dorit sa reducem sau sa eliminam potentialul risc de securitate, iar pentru asta am analizat mai multe solutii si intr-un final am ales McAfee®. Astfel, cumparatorii anumitor laptop-uri Toshiba vor gasi in pachet un cod promotional cu ajutorul caruia vor putea activa gratuit, la adresa www.mcafee.com/ToshibaAntivirus, solutia Anti-Virus Plus 2013. Aceasta solutie, completata de calitatea si fiabilitatea produselor Toshiba, va aduce utilizatorilor acel plus de securitate de care au nevoie pentru a naviga pe Internet, cumpara produse si socializa in siguranta”, a precizat Ivan Doubell, Head of Marketing la Toshiba.

“Utilizatorii de tehnologie isi doresc sa stea online cat mai mult timp, tocmai de aceea popularitatea echipamentelor ce se pot conecta la Internet a crescut. Inevitabil au crescut si atacurile informatice, acestea fiind in acest moment din ce in ce mai concentrate – persoanele care dezvolta software-uri periculoase stiu exact care sunt sursele de informare ale utilizatorilor si care este probabilitatea ca acestia sa apese pe anumite link-uri. Astfel, riscul ca o alta persoana sa va poata accesa datele personale este foarte mare. Ne bucuram sa vedem ca Toshiba a facut un pas important spre securizarea datelor utilizatorilor. De acum, cumparatorii de sisteme Toshiba pot naviga pe Internet in siguranta, fara a-si face probleme legate de securitatea datelor”, a declarat Nick Viney, EMEA VP of Consumer, Small business and Mobile la McAfee.

Suita McAfee Anti-Virus Plus 2013 contine mai multe caracteristici de securitate, printre care: cautare pe Internet si cumparaturi online securizate si protectie contra ad-urilor si popup-urilor periculoase. Mai mult, suita de securitate va genera un icon colorat fiecarui rezultat generat de o cautare pe Internet, astfel incat utilizatorii sa stie daca site-ul pe care doresc sa il acceseze este sau nu compromis.

Software-ul McAfee blocheaza automat ads-urile periculoase, protejand astfel datele utilizatorilor.