Noutati

Samsung lanseaza seria de smart feature phones REX

samsung rex series

Obiectivul Samsung este de a face tehnologia mobila de varf accesibila tuturor utilizatorilor, indiferent de buget.

Seul, Coreea – 14 februarie 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial in digital media si tehnologii digitale convergente, a anuntat astazi lansarea seriei REX de smart feature phones, care imbina tehnologia de varf si capacitatea de a oferi tuturor utilizatorilor o experienta digitala de ultima generatie la preturi accesibile.

„Fiind lider pe piata telefoanelor mobile, ne-am angajat sa dezvoltam cele mai bune solutii de comunicatii, potrivite tuturor stilurilor de viata si tuturor bugetelor. Asadar, suntem foarte incantati sa lansam seria REX pe pe mai multe piete care inregistreaza cele mai rapide cresteri din lume”, a spus JK Shin, Presedinte si sef al Diviziei de IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics. „Dispozitivele REX au fost create pentru o prioritizare fara cusur a functiilor mobile de baza, cele mai relevante pentru majoritatea clientilor din diferite piete. Rezultatul este o experienta de utilizare extraordinara, la cel mai bun raport calitate/pret.”

Seria Samsung REX este formata din patru dispozitive: REX 90, REX 80, REX 70 si REX 60. Fiecare dintre acestea a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor acces la o varietate de functii dezvoltate special pentru nevoile si stilul lor de viata, indiferent de bugetul disponibil. Imbinand caracteristicile avansate si utilizarea intuitiva, seria REX ofera utilizatorilor solutii practice de comunicatii. Touch-screen-ul QVGA intuitiv, prevazut cu functii inteligente, a fost conceput pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare tuturor celor pentru care functiile de baza ale mobilului sunt cele mai relevante.

Printre caracteristicile telefoanelor din seria REX se numara:

Display-ul full-touch intuitiv: Interfata Touchwiz, simpla si usor de utilizat, faciliteaza navigatia pe telefonul mobil. Meniul este organizat in iconite dispuse 4×4 pe un ecran mare, pentru o vizualizare mai usoara. Utilizatorii pot accesa rapid retelele de socializare, iar widget-urile practice ofera acces imediat la informatii despre vreme sau la alte aplicatii utilizate frecvent.

Design elegant si compact: Forma curbata a mobilului este inspirata din estetica naturii, iar design-ul compact va asigura o manevrare usoara a mobilului, cu o singura mana. Rama de metal si capacul din spate creeaza un aspect modern, sofisticat, pe placul celor mai pretentiosi utilizatori.

Dual SIM Always-On: Clientii care doresc sa separe apelurile personale de cele legate de munca se vor bucura de confortul dat de facilitatea dual SIM a mobilelor din seria Samsung REX. Pentru a se asigura ca niciun apel nu este pierdut, functia Dual SIM Always On permite utilizatorilor sa primeasca apeluri pe o cartela SIM chiar si atunci cand sunt angajati intr-o convorbire utilizand cealalta cartela. Samsung REX permite comutarea intre maximum cinci cartele SIM, fara a fi necesara repornirea telefonului. Ideala pentru calatorii de afaceri in diferite zone de acoperire, sau pentru cei care doresc o mai mare flexibilitate a costurilor prin folosirea mai multor abonamente, functia dual SIM asigura un control deplin aspura utilizarii mobilului.

Tehnologii mobile fundamentale: Dispunand de toate elementele esentiale unei experiente mobile de top, seria Samsung REX garanteaza atat navigare rapida pe internet cat si suport pentru aplicatii, prin intermediul Opera Mini. Utilizatorii vor fi continuu conectati cu prietenii lor, avand acces complet la retele sociale si mesagerie instant, inclusiv la platforma inter-operationala ChatON.

„Segmentul feature phones continua sa reprezinte o oportunitate importanta pentru producatorii de telefoane mobile, in special pe pietele emergente, sensibile la pret”, a declarat Ian Fogg, Senior Principal Analyst in cercetare pe pietele de telefonie mobila si telecomunicatii al IHS. IHS estimeaza ca in 2013 se vor livra 653 milioane de feature phones si telefoane mobile entry-level la nivel global. Segmentul feature phones aduce utilizatorilor dispozitive tot mai performante, la preturi convenabile, acestea castigand tot mai mult teren in competitia cu smartphone-urile entry-level.”

O dovada clara a angajamentului Samsung de pionierat in comunicatii mobile pe pietele emergente, seria REX va redefini „normalul” in dezvoltarea viitoare a segmentului de full-touch feature phones.

Specificatii tehnice

[Rex 90]

 

 

Specificatii tehnice REX 90

[Rex 80]

Specificatii tehnice REX 80

[Rex 70]

Specificatii tehnice REX 70

[Rex 60]

Specificatii tehnice REX 60