Noutati

Panasonic lanseaza seria 2013 de camere video full-HD

Modelul HC-X920 cu sistem 3 MOS PRO atinge un nivel nou al calitatii imaginilor de inalta senzitivitate

Filmare, arhivare, partajare si vizualizare inteligenta

Bucuresti, 11 februarie 2013 – Panasonic anunta sase camere video noi full-HD, prin care isi extinde linia de produse pentru anul 2013. Noua gama include modelele HC-X920, HC-V720, HC-V520, HC-V510, HC-V210 si HC-V110.

Performante exceptionale de filmare, chiar si in conditii de luminozitate redusa

Modelul HC-X920 este echipat cu noul sistem 3MOS PRO, compus dintr-un obiectiv F1.5 LEICA Dicomar, un senzor 3MOS BSI si Crystal Engine Pro II. Combinate, aceste trei elemente ofera nu numai o reproducere excelenta de culoare si imagini de inalta rezolutie, pentru care este cunoscut sistemul 3MOS, ci genereaza si o calitate imbunatatita a imaginilor, cu o reducere de zgomot de pana la 50% fata de modelele anterioare. X920 capteaza si inregistreaza scene spectaculoase in format de inalta definitie, indiferent de mediu, inclusiv in spatiile exterioare luminoase, dar si in cele interioare, cu lumina difuza.

Filmare, arhivare, partajare si vizualizare inteligenta

Noua optiune Wi-Fi Panasonic integrata pe modelele HC-X920, HC-V720 si HC-V520, ofera o serie de caracteristici care nu se pot experimenta in cazul camerelor video conventionale Este vorba despre partajarea continutului inregistrat si redarea acestuia alaturi de familie si prieteni.

Utilizand optiunea Wi-Fi pentru a conecta wireless camera video la un dispozitiv mobil sau un telefon inteligent, puteti acum controla integral de la distanta activitatile foto-video prin acces video si audio live direct de pe dispozitivul conectat. Acest continut poate fi apoi inregistrat si partajat printr-un site de streaming video live, direct pe un televizor, telefon inteligent, PC sau pe un alt dispozitiv de vizualizare.

Mai mult, camerele video pot fi utilizate ca sistem de monitorizare a casei. Imediat dupa ce camera detecteaza o miscare, utilizatorii pot vizualiza ce se intampla in casa lor, prin transmisie video live de inalta calitate, de pe un dispozitiv mobil sau tableta PC. Modelele HC-X920 si HC-V720 pot chiar si realiza inregistrari in acest mod.

Filmare la un nivel perfect uniform

Modelele HC-X920, HC-V720 si HC-V520 sunt echipate cu noua functie Level Shot, care regleaza automat imaginile inclinate, pentru a parea drepte la redare, precum si cu optiunile de corectie 5-Axis HYBRID O.I.S, care suprima complet imaginile tremurate. Camerele video ofera, de asemenea, functii Wi-Fi integrate, care permit controlul vizualizarii live de pe un dispozitiv mobil sau o tableta PC, precum si transmisia in timp real pentru familia si prietenii care locuiesc in alte tari.

Camere video pentru toate stilurile de viata

Gama larga de camere video Panasonic vine in intampinarea diferitelor stiluri de viata ale clientilor, care doresc sa filmeze, sa redea si sa partajeze imagini de inalta calitate, mai simplu si mai practic. Tehnologiile revolutionare incorporate in toate camerele video ale acestei game imbunatatesc accesibilitatea de filmare, vizualizare, arhivare si partajare a imaginilor.