Noutati

Samsung lanseaza telefoanele GALAXY Young si GALAXY Fame

Seul, Coreea – februarie 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd, lanseaza modele Samsung GALAXY Young si Samsung GALAXY Fame, create special pentru tinerii utilizatori care isi doresc telefoane performante, dar si stil. GALAXY Young, disponibil in culorile alb, albastru inchis, rosu inchis si argintiu metalizat, este un partener inteligent, cu sistem de operare Android, accesibil pentru generatia tanara. GALAXY Fame, disponibil in alb perlat si albastru metalizat, combina de asemenea performanta cu design-ul elegant.

GALAXY Young si GALAXY Fame ofera o experienta de utilizare deosebita datorita echiparii Android™ 4.1 (Jelly Bean), care permite accesul rapid de la o aplicatie la alta si mai multa usurinta in realizarea si distribuirea fotografiilor. Procesorul de 1GHz asigura o viteza rapida de operare pentru multitasking si incarcare rapida a paginilor web. De asemenea, cu 4GB de memorie interna si o capacitate a acumulatorului de 1300 mAh, utilizatorii se pot bucura de o utilizare indelungata a serviciilor multimedia si de un timp generos pentru convorbiri. Conectivitatea prin Wi-Fi Direct permite o distribuire usoara de continut intre dispozitivele aflate in proximitatea lui.

Modelele GALAXY Young si GALAXY Fame au pre-instalat Samsung Game Hub Lite, aplicatie care faciliteaza accesul la cele mai bune jocuri mobile, optimizate pentru aceste dispozitive. Software-ul Samsung de gestionare a telefonului, S Cloud, ofera optiuni sigure si simple de sincronizare, de back-up si stocare de informatii, cum ar fi lista de contacte, bookmarks si SMS-uri.

Aceste noi dispozitive percep, de asemenea, miscarile utilizatorului cu ajutorul interfetei intuitive Motion. Spre exemplu, daca utilizatorul este in imposibilitatea de a prelua un apel, poate intoarce aparatul cu fata in jos pentru a dezactiva sunetul soneriei.

Samsung Galaxy Young
Cu un cadru compact si curbat, GALAXY Young are un design ergonomic si linii simple, care fac mai usoara manevrarea. Dincolo de eleganta sa, ecranul HVGA full touch de 3,27 inci face ca vizualizarea fotografiilor, mesajelor si multimedia sa fie clare si detaliate. Dropbox ofera acces la fisierele utilizatorului oriunde s-ar afla.

Samsung Galaxy Fame
Samsung GALAXY Fame este un dispozitiv elegant si puternic. Cu o camera de 5 megapixeli, utilizatorii pot capta momentele pretioase de zi cu zi. Este dotat cu Bluetooth® 4.0, pentru a permite distribuirea instantanee de informatii de la / catre alte dispozitive Bluetooth activate. De asemenea, echipat cu NFC, cu GALAXY Fame poti comunica usor, prin functia S Beam cu alte smartphone-uri Samsung, prin simpla atingere a celor doua dispozitive.

Pentru mai multe informatii despre cele doua dispozitive, va rugam vizitati www.samsungmobilepress.com.

Samsung GALAXY Young – specificatii tehnice

Samsung-GALAXY-Young - specificatii-tehnice

Galerie:

Samsung GALAXY Fame – specificatii tehnice

 Samsung-GALAXY-Fame - specificatii-tehnice

Galerie: