Noutati

Samsung GALAXY Xcover 2 aduce utilizatorilor performanta de top si rezistenta

GALAXY Xcover 2

Februarie 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd, a lansat Samsung Xcover 2, smartphone-ul ideal pentru exploratorii activi care se bucura de un stil de viata in aer liber si cauta un dispozitiv mobil durabil, cu capabilitati esentiale specifice unui smartphone.

GALAXY Xcover 2 este creat pentru a rezista celor mai ostile conditii in aer liber, indiferent daca utilizatorul se afla la munca sau la joaca. Este prevazut cu protectie impotriva prafului si nisipului. Este rezistent si la apa pana la o adancime de un metru timp de 30 de minute (certificat IP67). Utilizatorii pot fotografia acum sub apa apasand direct tasta foto, pot tine bine aparatul cu ajutorul curelei de sustinere si nu este nevoie sa se ingrijoreze daca scapa telefonul pe jos intrucat posibilitatea de blocare a capacului bateriei ofera protectie suplimentara.

Datele Google map pre-descarcate, un GPS + GLONASS imbunatatit, care scurteaza detectarea semnalului de satelit cu pana la 20% pentru urmarirea mai precisa a locatiei utilizatorului, echiparea cu blitz LED a aparatului foto, care poate fi folosit drept lanterna, si capacitatea bateriei de 570 ore (1700 mAh) fac din GALAXY Xcover 2 cel mai bun partener smartphone pentru explorari in aer liber.

In plus, aplicatia Cardio Trainer Pro va ajuta utilizatorii sa isi atinga obiectivele de fitness, prin crearea unui program de training adaptat si verificarea progresului.

In fiecare zi, utilizatorii se pot astepta la performante puternice din partea GALAXY Xcover 2, smartphone-ul Samsung cu carcasa robusta. Display-ul WVGA viu colorat, de 4 inci (100,8 mm), ofera unghi vizual clar si extins, camera de 5 megapixeli si camera video frontala VGA vor permite utilizatorilor sa inregistreze momentele pretioase la o rezolutie mare. Dispozitivul este dotat cu Bluetooth® 4.0, oferind o conectivitate mai buna cu un consum redus de energie, capabil sa detecteze dispozitive la distante de 50 de metri. Procesorul dual core de 1GHz GALAXY Xcover 2 asigura o viteza de operare rapida pentru multitasking fara cusur, incarcare mai rapida a paginilor web si tranzitii UI mai usoare.

Samsung GALAXY Xcover 2 ruleaza Android™ 4.1 (Jelly Bean) care permite tranzitii mai rapide si mai fine pe ecran si ofera o interfata imbunatatita pentru utilizator, datorita panoului de notificare mai usor de utilizat. Fiind un telefon premium Samsung Android™, dispozitivul este dotat cu o serie de caracteristici si servicii inovatoare pentru a creste performanta si experienta de utilizare. Intuitivul Motion UI percepe miscarile utilizatorului, astfel ca intoarcerea telefonului activeaza profilul silentios; datele pot fi sincronizate, iar back-up-ul poate fi facut cu S-Cloud; S Voice permite utilizatorilor sa controleze telefonul prin utilizarea vocii, permitand vizualizarea prognozei meteo saptamanale, a numarului de contact cautat sau chiar fotografierea in timpul apelului. Functia Best Shot recomanda cel mai bun cadru dintr-o serie de fotografii; daca utilizatorul se uita la ecran, functia Smart Stay reduce luminozitatea in consecinta. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de toate beneficiile Samsung Hubs, inclusiv de cele mai recente versiuni ale Readers

Hub, Video Hub, Game Hub si Music Hub.

Pentru mai multe informatii despre GALAXY Xcover 2, va rugam vizitati www.samsungmobilepress.com.

Specificatii tehnice:

Galaxy-Xcover-2-Specs

Galerie: