Noutati

SKIN MEDIA anunta disponibilitatea in Romania a Toshiba Satellite U920t

Toshiba Satellite U920t

Bucuresti, 4 februarie 2013: SKIN MEDIA, unicul distribuitor Toshiba din Romania, anunta disponibilitatea pe piata locala a Toshiba Satellite U920t, sistem Ultrabook „convertible” cu touchscreen ce ofera utilizatorilor o metoda eficienta de interactiune cu tehnologia.

Satellite U920t combina cu succes performantele unui Ultrabook de ultima generatie cu caracteristicile cheie ale unui tablet PC. Conversia de la modul Ultrabook la cel Tablet PC se realizeaza rapid si intuitiv, prin glisarea ecranului peste tastatura. Sistemul foloseste cele mai noi procesoare Intel® Core™ si cele mai rapide SSD-uri. Performantele superioare ale acestora, combinate cu functiile noului sistem de operare Windows 8, ajuta utilizatorii sa fie mai productivi si sa se bucure de o durata de viata a bateriei mai mare.

Toshiba Satellite U920t - 2

Tehnologie Intel

Combinatia dintre tranzistorul 3D al Intel si imbunatatirile arhitecturale au facut ca procesoarele Intel® Core™ din a treia generatie sa fie de aproape doua ori mai performante comparativ cu vechea generatie. Ca urmare a performantei grafice, activitati precum editarea foto-video, navigarea pe Internet sau vizionarea de videoclipuri HD sunt mai rapide, mai precise si par mai reale pe Toshiba Satellite U920t.

Eficienta

Satellite U920t a fost dezvoltat in jurul sistemului de operare Windows 8, stabilind un nou standard in materie de productivitate. Interfata Windows 8 este optimizata pentru tehnologia touchscreen si permite o interactiune eficienta cu aplicatiile de productivitate. Sistemul foloseste un ecran capacitiv de 12,5” Corning® Gorilla® Glass IPS.

Conectica si caracteristici

Satellite U920t detine doua porturi USB 3.0 si un port HDMI® full-size care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat de tehnologia NFC, care permite sistemului Ultrabook sa transmita documente rapid si sigur catre alte dispozitive.

Dimensiuni reduse si design de ultima generatie

Satellite U920t are o grosime de doar 1,98 cm si cantareste 1,45 kg. Design-ul „convertibile” foloseste un cover de magneziu, ce are rolul de a proteja sistemul.

Disponibilitate

Satellite U920t este disponibil in Romania in ofertele partenerilor SKIN MEDIA. La inregistrarea sistemului pe www.nomatterwhatguarantee.com, utilizatorii vor primi automat o garantie standard No Matter What.