Noutati

Allview aduce pe piata difuzoarele cu Bluetooth – S-Bass si S-Tube

Allview S-Bass & S-Tube

Allview aduce pe piata difuzoarele cu Bluetooth – S-Bass si S-Tube. Astazi Allview lanseaza difuzoarele moderne, cu functie Bluetooth, S-Bass si S-Tube. Raza de actiune a celor doua este de 10 metri, sunt disponibile in culori diferite si au inclus un cablu suplimentar pentru conectarea cu acele dispozitive care nu dispun de tehnologia Bluetooth.

S-Bass

S-Bass

Pe cat este de mic, pe atat este de puternic, oferind un sunet clar si un bas pe masura. Datorita dimensiunilor si greutatii reduse, 234 de grame, difzorul poate fi transportat cu usurinta chiar si de catre copii.

Pe langa tehnologia Bluetooth, un alt atuu important al acestui produs este functia de Handsfree. Astfel, daca utilizatorul se afla la volanul masinii poate prelua apelul, iar la finalizarea acestuia, reporneste muzica.

Acest model este disponibil in nuante de rosu, gri si alb sidef.

S-Tube

S-Tube

S-Tube are un aspect modern, iar forma deosebita ii asigura un echilibu perfect in orice conditii. Multumita suportului inclus, dispozitivului ii poate fi atasata tableta ori telefonul mobil, astfel incat utilizatorul poate viziona filmele preferate dintr-o pozitie confortabila.
Se regaseste in culori precum alb perlat, argintiu, rosu si crom.

Ambele modele au un design aparte si li se pot asocia in mod alternativ mai multe tablete sau telefoane mobile. Un alt aspect important este acela ca aceste produse sosesc la pachet cu un cablu jack de 3.5 mm, astfel ele pot fi conectate chiar si cu dispozitivele care nu dispun de tehnologia Bluetooth.

Au o raza de actiune extinsa, de aceea pot fi utilizate cu succes atat in spatiile restranse cat si in spatii mai mari precum o casa sau chiar in aer liber. Aceste produse sunt ideale atat pentru momentele de relaxare, cat si pentru cele de distractie. De asemenea, pot fi utilizate cu succes si in domeniul de afaceri pentru o prezentare sau o conferinta, dar si pentru a prelua un apel prin Handsfree, in cazul modelului S-Bass.