TX1 Quasar
Noutati

Allview prezinta TX1 Quasar: Tableta cu GPS, 3G integrat si functie de telefon

TX1 Quasar

Brasov 22 ianuarie 2013 – Allview, producatorul IT&C brasovean, anunta lansarea tabletei TX1 Quasar dedicata in special, persoanelor active. Multumita functiilor GPS, 3G integrat, telefon si bluetooth, acestea vor fi in permanenta conectate la tehnologie si noutati.

Noul model are specificatii satisfacatoare, respectiv display capacitiv multitouch IPS LCD de 8 inchi, un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1 GHz si ruleaza Android Ice Cream Sandwich 4.0.4.

Multumita greutatii sale reduse de doar 435,7 si a design-ului slim cu o grosime de 9,9 mm, tableta isi poate gasi loc cu usurinta in bagaj. In plus capacul din spate are o textura placuta la atingere ce transforma utilizarea acesteia, intr-o experienta deosebita.

Noul model se conecteaza la Internet atat prin 3G-ul incorporat cat si prin Wi-fi. Functia de GPS permite crearea si urmarirea unui traseu in timp ce, prin intermediul bluetooth-ului si al functiei de telefon utilizatorul poate forma si primi apeluri. Dispune de porturi mini-USB, iesire audio jack de 3.5 mm, 2 camere (frontala si spate), iar memoria interna de 4 GB poate fi extinsa cu ajutorul cardului microSD de 32 GB.

Tableta vine cu aplicatii cheie preinstalate precum Office Suite Viewer, ES File Explorer si Bitdefender, iar timpul de autonomie este de 5,5 ore pentru o utilizare constanta.

TX1 Quasar reuneste intr-un singur dispozitiv toate acele functii moderne, de care o persoana activa are nevoie pentru a-si putea desfasura activitatea la un nivel optim de eficienta.

Tableta TX1 Quasar poate fi achizitionata la pretul de 999 lei, atât din magazinul online Allview cat si din retelele partenere.