Stiri

Cum va arata oare terminalul HTC M7 ?

Recent HTCSource.com a publicat in premiera imaginea terminalului HTC M7, iar sursa afirma ca imaginea a fost extrasa chiar din firmware-ul acestui smartphone.
Se pare ca imaginea de mai sus ne prezinta un terminal care se apropie de realitate contrar altei imagini care circula pe net si infatisa un smartphone care semana cu spatele unui iPhone 5. Totodata, imaginea corespunde cu o fotografie neclara cu HTC M7, aparuta in perioada targului CES 2013. Pana si iconurile din interfata HTC Sense 5.0 si aranjarea lor se potrivesc cu capturile de ecran din noul Sense, care au ajuns si ele pe web nu cu mult timp in urma. Astfel designul lui HTC M7 devine mai familiar, deoarece HTC pare sa fi importat elemente de la modelul 8X.

La urma urmei design-ul va ramane invaluit in mister, deoarece am crezut ca HTC va incerca sa separe designul industrial al terminalelor sale Windows Phone de cele Android. Chiar daca imaginea este reala, acesta ne infatiseaza doar un prototip, care nu reflecta deloc cum va arata versiunea finala.

Fie ca este vorba de o realitate sau doar un deziderat, vom putea afla adevarul despre HTC M7 in mai putin de o luna la targul tehnologiei MWC 2013 de la Barcelona, unde credem ca va fi prezentat in premiera.