P6 Stony
Noutati

Allview ofera actualizare software pentru smartphone-ul P6 Stony

P6 Stony

Allview ofera posibilitatea actualizarii sistemului de operare al smatphone-ului P6 Stony, incepand cu 17 ianuarie. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe site-ul allview.ro.

“Dorim ca utilizatorii de produse Allview sa aiba o experienta cat mai placuta de aceea, departamentul nostru de cercetare cauta permanent cele mai bune solutii, pentru software-urile pe care le punem la dispozitie. Actualizarea soft-ului Android 4.0.4, a smartphone-ului P6 Stony, aduce beneficii variate posesorilor acestui model, tocmai de aceea update-ul curent era necesar. a declarat Nicoleta Bancila, PR Specialist Allview.

Printre imbunatatirile pe care le ofera noua versiune, se numara adaugarea functiei de cautare inteligenta in ecranul de apelare, precum si functionarea imbunatatita a agendei, mai exact, se realizeaza o cautare mult mai rapida a contactelor.

De asemenea, aceasta actualizare aduce o noua interfata  camerei foto si adauga acesteia noi functii. Acum este posibila adaugarea unor noi efecte fotografiilor, printre care si diverse rame. Deoarece vrem ca utilizatorii nostri sa nu rateze nici un zambet sau moment deosebit, am introdus functiile de detectare a zambetului si a fetei.

Nu in ultimul rand, aceasta versiune este mai stabila si ofera o utilizare mai facila si mai placuta posesorilor de P6 Stony.

Mai multe informatii despre procedura de actualizare a sistemului de operare al telefonului P6 Stony, dar si despre produs, pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.