Philips Gioco Ambiglow 278C4QHSN
Noutati

Monitorul Philips Gioco Ambiglow a obtinut premiul iF Design

Philips Gioco Ambiglow 278C4QHSN

Monitorul Philips Gioco Ambiglow a fost distins cu iF Design Award 2013. Recunoscut in intreaga lume, “sigiliul” iF premiaza excelenta in design de produs si este sustinut de catre International Forum Design GmbH cu sediul in Hanovra. Monitorul Philips Gioco cu tehnologia Philips Ambiglow 3D a fost lansat pe piata cu cateva saptamani in urma.

“Suntem incantati sa primim premiul de design iF 2013 pentru monitorul Philips Gioco Ambiglow,” a precizat Thomas Schade. “Acest premiu reprezinta un impuls extraordinar pentru Philips Ambiglow care se bucura de aceasta recunoastere nu mult dupa lansarea acestuia si demonstreaza inca o data ca suntem pe calea cea buna.”

Pe cat de minimalist, pe atat de sofisticat este design-ul monitorului Gioco. Utilizand cea mai recenta tehnologie a panoului de afisare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total si distragere minima. Stand-ul si partea din spate confera eleganta, paleta de culori a finisajelor combinand bronzul inchis sau negrul visiniu.

Tehnologia Ambiglow ofera o experienta 3D captivanta. Aceasta functioneaza prin crearea unui halo de lumina ce imbraca laturile exterioare ale ecranului, astfel dimensiunea ecranului largindu-se iar vizionarea devenind mai captivanta. Procesorul rapid analizeaza in avans continutul de imagine asa incat ajusteaza permanent culoarea si luminozitatea imaginii. De asemenea, reduce oboseala ochilor si mentine perceptia corecta a culorilor.

Philips 278C4QHSN Gioco este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1599 Lei.