samsung
Noutati

Samsung lanseaza noi modele de CAMERE FOTO SMART

samsung

Noile modele de camere foto SMART WB250F/ WB200F, WB800F, WB30F, DV150F si ST150F aduc impreuna performanta optica si usurinta crescuta de utilizare

LAS VEGAS, SUA – 15 ianuarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, lanseaza o versiune imbunatatita a gamei de camere foto SMART CAMERA care au deja incorporate inovatiile tehnologice ale acestei noi versiuni: modelul WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F si modelul ST150F.

Pentru a proiecta noua camera SMART CAMERA 2.0. Samsung si-a dezvoltat tehnologia Wi-Fi inovativa pentru a aduce pe piata o versiune imbunatatita de camera foto SMART CAMERA, lansata initial la CES 2012: noile functionalitati si imbunatatiri permit acum utilizatorilor sa faca fotografii si sa le partajeze instantaneu cu cei dragi, revolutionand experienta folosirii unui astfel de aparat de fotografiat inteligent si ajutand consumatorii sa aiba control complet asupra functionalitatilor gamei largi de modele din portofoliul de camere SMART CAMERA. Cu ajutorul conceptului “One Click, Simplify” dispozitivele compatibile se conecteaza perfect pentru ca imaginile sa poata fi partajate fara nicio problema, dintr-o singura miscare, prin intermediul unei interfete foarte atractive. Creata pentru a raspunde nevoilor consumatorilor, in special a celor avute de utilizatorii de smartphone-uri, aceasta interfata combina functionalitatile oferite de ecranele touch-screen cu cele oferite de ecranele mari pentru a creste viteza de editare si de transferare a fotografiilor pe alte dispozitive sau canale social media.

Conectarea mult mai usoara a acestui tip de camera foto la alte dispozitive devine o realitate datorita tehnologiei Wi-Fi superioare pe care o incorporeaza. Astfel, prin intermediul functiilor imbunatatite si a avantajelor oferite de tehnologia wireless a aparatelor SMART CAMERA, fotograful poate avea o experienta de utilizare cu adevarat integrata. Prin intermediul functiei AutoShare fotografiile care abia au fost facute pot fi trimise si salvate in acelasi timp direct pe telefon, prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Aceasta facilitate a fost inclusa pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor foarte ocupati si poate fi reglata pentru a deveni o setare implicita a noii camere. Cu ajutorul ei acestia vor putea arhiva si partaja instantaneu fotografiile facute. De asemenea, consumatorii au posibilitatea de a realiza o conexiune streamline cu ajutorul butonului Direct Link care, printr-o simpla apasare, realizeaza automat o conexiune Wi-Fi. In plus, utilizatorii pot regla in avans butonul Direct Link astfel incat acesta sa creeze acea functionalitate wireless pe care o prefera pentru a avea rapiditate crescuta in partajarea imaginilor cu prietenii sau familia, indiferent de locul in care acestia se afla.

Aplicatia Samsung SMART CAMERA demonstreaza angajamentul Samsung de a construi o lume conectata si de a oferi consumatorilor pasionati de aplicatii ocazia de a experimenta inovatiile din lumea tehnologiei fara niciun efort. Prin intermediul acestei noi functionalitati, utilizatorii pot descarca aplicatia pe smartphone-uri (aplicatie disponibila atat pentru sistemele de operare Android, cat si iOS) si se pot conecta la reteaua wireless cu ajutorul functiilor SMART CAMERA preinstalate pe telefon pentru a edita, partaja sau salva imaginile facute cu toate camerele SMART CAMERA conectate la reteaua respectiva. In plus, aplicatia SMART CAMERA da posibilitatea activarii, printr-o singura atingere, a 3 functionalitati diferite: versiunea imbunatatita a functiilor Remote Viewfinder si Mobile Link si noua functie AutoShare prin care utilizatorii pot controla tot ceea ce se intampla pe parcursul intregului proces fotografic.

Myoung Sup Han, Vicepresedinte Senior si Sef al diviziei Digital Imaging in cadrul Samsung Electronics a declarat: “Samsung crede cu tarie ca viitorul fotografiei va sta sub semnul conectivitatii. In cadrul acestei etape, am dorit ca, prin intermediul camerei SMART CAMERA, sa oferim utilizatorilor ocazia de avea o experienta fotografica integrata care sa aduca o mai mare viteza si usurinta de utilizare. Fie ca e vorba despre o camera zoom ultra portabila sau de o camera digitala model dual LCD, precisa si eleganta, noile modele din gama de camere foto SMART CAMERA au incorporata aceasta noua tehnologie pentru a oferi imbinarea perfecta dintre calitatea inalta a imaginii si nevoia de conectivitate avuta de consumatorii din ziua de azi.”

Samsung WB250F

Prezentarea camerei WB250F
Noul varf de gama al seriei de camere WB cu zoom puternic, cu design clasic si elegant, ajuta utilizatorii sa obtina o calitate nemaiintalnita a imaginii. Modelul WB250F (si WB200F) demonstreaza ca poate atinge o performanta optica excelenta ce face si mai usoara realizarea fotografiilor cu ajutorul unui zoom optic 18x, senzor de 14.2 Megapixeli BSI CMOS (pentru modelul WB250F) sau de CCD (pentru modelul WB200F) si lentila de 24 mm. Designul compact si clasic al acestui tip de camera incorporeaza o interfata touch-screen hibrid ce contine un ecran LCD touch-screen si 5 butoane de navigare ce ajuta utilizatorii sa regleze functiile asa cum doresc. Modul full manual este disponibil pentru acei pasionati de fotografie care vor sa regleze personal parametrii camerei foto pana in cele mai mici detalii.

Pentru a face insa mai usoara realizarea de fotografii, noile camere WB au incorporate o serie de functii precum Best Face, care selecteaza in mod automat cele mai bune expresii ale fetei fiecarei persoane pozate. Alegand cele mai reusite expresii ale fiecarui subiect din cele surprinse in seria de poze facute rapid, toate persoanele pozate vor arata foarte bine.

Noi modele ce au incorporate o versiune imbunatatita a camerei SMART CAMERA:

Samsung WB800F

Modelul WB800F este o camera foto cu zoom optic 21x si un senzor BSI CMOS de 16.3 megapixeli pentru a ajuta utilizatorii sa faca fotografii bune chiar si in conditii slabe de iluminare. Aceasta camera foto performanta are incorporata o interfata hibrid ce ofera consumatorilor posibilitatea de a alege setarile dorite fie de pe display-ul touch-screen, fie folosind butoane. Camera foto WB800F va fi disponibila in urmatoarele culori: alb, negru cobalt si rosu.

Samsung WB30F

Modelul WB30F este modelul “mini” al gamei, avand functionalitatile unui model WB, inclusiv un zoom optic de 10x si lentila Wide Angle, avand un design elegant si compact, cu o grosime de numai 17 mm. Printre functiile incorporate de acest model cu design rafinat se mai numara si Magic Frame si Live Panorama care ofera consumatorilor o experienta fotografica imbunatatita. Camera foto WB30F este disponibila in urmatoarele culori: negru, alb, visiniu si roz.

Samsung  DV150F

Modelul DV150F imbina conectivitatea Wi-Fi cu un ecran LCD de 1.48” pentru ca oricine sa poata realiza autoportrete foarte usor, cu ajutorul unei game variate de setari care sa ii puna in evidenta creativitatea. Portretele perfecte pot fi facute cu ajutorul functiei Beauty Palette, care ajuta utilizatorii sa faca persoana din poza sa arate foarte bine, aplicandu-i un “look machiat” si sa ii realizeze portretul in mod instantaneu. In plus, acest model de camera aduce un nou set de functii, precum: Smart Filter 3.0, modurile Motion Photo si Magic Frame pentru ca orice consumator sa poata obtine fotografii de calitate, interesante si originale, pe care sa isi doreasca sa le arate celor dragi.

Samsung ST150F

Modelul ST150F completeaza noile modele ale gamei de camere foto SMART CAMERA. Modelul are o lentila F2.5, zoom optic 5x si deschidere de 25 mm, iar realizarea de fotografii luminoase si reusite este posibila datorita senzorului CCD de 16.2 megapixeli care ajuta utilizatorul sa obtina imagini clare si de calitate. Prin conectivitatea Wi-Fi a camerei, orice consumator, fie ca e fotograf amator sau pur si simplu o persoana creativa, poate partaja sau incarca imaginile pe canalele social media, chiar si atunci cand se afla in miscare.