Kingston HyperX Predator 1TB
Gadgeturi

Cel mai mare stick USB din lume – Kingston de 1 TB

Kingston HyperX Predator 1TB

O alta noutate care ne-a surprins la CES 2013 a fost stick-ul USB de 1 TB de la Kingston. Desi tendinta principala este de a scapa de grijile spatiului de stocare limitat prin serviciile de cloud, compania Kingston s-a gandit sa lanseze un stick USB mai mare decat si-ar dori oricine!

Iar pentru cei care nu au incredere in plasarea informatiilor valoroase sau a documentelor importante pe spatiul de depozitare din cloud, iata ca le pot salva si pe un stick suficient de mare si totusi de dimensiunile reduse, perfect pentru a fi transportat in geanta. Stcok-ul are un design compact si modern, iar aliajul metallic din zinc al carcasei il face rezistent la socuri.

Cel mai mare stick USB din lume, de un 1 TB , are si numele lung – Data Traveler HyperXPredator 3.0 – si urmeaza sa se lanseze pe piata in prima parte a anului 2013. Si daca au putut comprima 1 TB cu siguranta Kingston va lansa pe piata si varianta mai mica de stick-ului USB de 512 GB. Ambele, vor avea o viteza de 240MB/s la citire si 160MB/s la scriere.

Andrew Ewing, Managerul Kingston – Flash Memory considera ca “Rata de transfer mare a USB-ului 3.0 le permite utilizatorilor sa salveze timp mai ales ca pot accesa, edita si transfera aplicatii sau fisiere, cum sunt filmele HD, direct de pe drive fara blocari sau intarzieri ”.

Toate vestile sunt bune pana in acest moment, cine nu s-ar bucura de un stick USB cu spatiu incredibil de mare si rata de transfer buna, cu dimensiunile unui ruj, insa pretul pentru stick-ul de 512 GB va fi de 1 300 dolari.