Sony WX200 WX60
Noutati

Sony prezinta noua gama de camere foto compacte Cyber-shot

Sony WX200 WX60

Cea mai buna calitate a imaginii, stabilizator optic SteadyShot imbunatatit si Wi-Fi

• Stabilizator optic SteadyShot imbunatatit, chiar si in timpul fotografiei cu zoom
• Mod Superior Auto pentru rezultate mai bune cu subiecti aflati in miscare
• Wi-Fi incorporat pentru distribuirea usoara a imaginilor si optiuni variate de back-up
• Retusare instantanee a portretelor cu noul mod Beauty Effect
• Blitul avansat furnizeaza lumina pentru subiectii aflati la distanta

Noua gama de camere foto compacte Sony Cyber-shot ofera mai multe posibilitati de fotografiere si distribuire a momentelor de neuitat – de la vacante si petreceri, la portrete pline de personalitate.

Sony WX60

Noile modele subtiri si elegante Cyber-shot WX200 si WX60 sunt dotate cu binecunoscutul senzor Sony Exmor R CMOS, care ofera imagini luminoase, bogate in detalii si clipuri video Full HD.

De patru ori mai puternic decat anul trecut1, stabilizatorul optic SteadyShot, disponibil pe modelele cu senzor Exmor R CMOS, reduce efectul de tremurat al camerei pentru rezultate excelente chiar si in conditii de zoom – o cauza obisnuita a imaginilor tremurate, astfel ca noile camere foto ofera rezultate mai bune in toate conditiile de zoom, de la peisaje la fotografii macro.

Modul Superior Auto, perfectionat pe toate modelele cu Exmor R CMOS, stabileste cele mai bune setari pentru camera. Cyber-shot recunoaste si mai multe ipostaze de fotografiere, inclusiv scene complicate in conditii de iluminare scazuta. Toate setarile sunt ajustate automat pentru rezultate mai bune ziua sau pe inserat, iar tehnologia de detectie a miscarii ofera imagini fara efect de tremurat cand subiectul se afla in miscare.

Sony WX200

Wi-Fi-ul incorporat (Cyber-shot WX200) ofera posibilitatea distribuirii imaginilor intr-un mod foarte usor. Cu ajutorul aplicatiei Play Memories Mobile, utilizatorii pot distribui poze pe retele sociale dupa ce le-au descarcat de pe camera pe smartphone sau tableta. De asemenea, le pot vedea direct pe TV-ul conectat sau pe PC fara a mai fi nevoie de cabluri.

Modulul Wi-Fi ofera posibilitatea folosirii smartphone-ului ca telecomanda pentru camera. Astfel, telefonul conectat devine al doilea declansator – perfect pentru autoportrete sau fotografii de grup din care utilizatorul nu vrea sa lipseasca. Si alte functii ale camerei pot fi controlate prin Wi-Fi de pe mobil, cum ar fi declansarea filmarii, zoom-ul, blitul, temporizatorul sau previzualizarea imaginii.

Disponibil pe modelele Cyber-shot de anul acesta, modul Beauty Effect ofera cele mai frumoase portrete. Dupa fotografiere, camera retuseaza fotografiile, eliminand petele de pe fata sau ridurile. Functia poate sa corecteze ochii pe jumatate inchisi, albul dintilor si poate retusa luciul vizibil pe frunte.

Toate modelele noi sunt echipate cu blitul avansat, care faciliteaza fotografierea subiectilor aflati in departare. Este perfect pentru fotografiile de la petreceri sau fotografiile realizate pe timp de ceata.

Disponibila pe toate modelele cu senzor Exmor R CMOS, compatibilitatea cu noul TRILUMINOS(TM) Colour4 ofera fotografiilor culori naturale si bogate. Utilizatorul va experimenta o paleta de culori foarte realiste atunci cand imaginile si clipurile video sunt vizualizate pe TV-uri BRAVIA care suporta Display TRILUMINOS(TM)

Noile modele de Cyber-shot
Camerele subtiri si compacte Cyber-shot WX200 si WX60 cu design elegant surprind imagini superbe si clipuri Full HD, fiind ideale pentru calatorii si fotografiere zilnica.

Sony TF1

Suficient de robusta, noua Cyber-shot TF1 face fata zapezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scazute si scufundarilor la 10m5. Carcasa rezistenta la socuri este construita pentru a fi folosita cu usurinta in diverse situatii precum urcarile pe munte, plimbarile cu bicicleta sau iesirile la piscina. Camera ajusteaza automat luminozitatea LCD-ului pentru o vizualizare clara a imaginii.

Cu un zoom de 26x, Cyber-shot H200 permite utilizatorului sa fotografieze ca un profesionist fara a mai fi nevoie sa schimbe obiectivele. Grip-ul ergonomic si aspectul de DSLR sunt inspirate din design-ul modelelor Sony „α”.

Usoara si compacta, Cyber-shot W730 este o camera compacta extrem de usor de folosit, iar W710 beneficiaza de butoane mari pentru incepatori. Utilizatorul poate inregistra clipuri HD fara a mai fi nevoie de setari complicate.

Caracteristici

Cyber-shot WX200 – 18.2 megapixeli efectivi, senzor Exmor R CMOS, zoom optic 10x, obiectiv Sony G, stabilizator optic SteadyShot, Full HD video, Superior Auto, Autofocus rapid, Wi-Fi, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot WX60 – 16.2 megapixeli efectivi, senzor Exmor R CMOS, zoom optic 8x, obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar, stabilizator optic SteadyShot, Full HD video, Superior Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot TF1 – rezistent la apa 10m, praf, socuri si inghet5. 16.1 megapixeli efectivi, senzor Super HAD CCD, zoom optic 4x, stabilizator optic SteadyShot, HD video, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot H200 – 20.1 megapixeli efectivi, senzor Super HAD CCD, zoom optic 26x, HD video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash, compatibil cu baterii AA.

Cyber-shot W730 – 16.1 megapixeli efectivi, senzor Super HAD CCD, zoom optic 8x, obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar, stabilizator optic SteadyShot, HD video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot W710 – 16.1 megapixeli efectivi, senzor Super HAD CCD, zoom optic 5x, obiectiv Sony, HD video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Noile camere compacte digitale Cyber-shot WX200, WX60, TF1, H200, W730 si W710 sunt disponibile in Europa din februarie 2013.

1 Imbunatatire in stabilizarea imaginii a modelului DSC-WX200, comparand cu DSC-WX100. Comparatie facuta atunci cand aparatul fotografiaza la cea mai mare viteza si cu cel mai mare zoom (masura Sony).

2 Imaginile sunt salvate prin Wi-Fi pe tableta sau smartphone la rezolutie de 2 megapixeli efectivi. Clipurile video nu sunt salvate pe smartphone sau tableta.

3 Marimea imaginii este redusa cand se foloseste Advanced Flash in cazul modelelor W710, W730, TF1, H200.

4 “TRILUMINOS(TM)Colour” si “TRILUMINOS(TM)Display” sunt nume promotionale ale Sony pentru produse si servicii care ating o paleta de culori pentru clipuri video si imagini.

5 Cyber-shot TF1: Echivalent de rezistenta la apa cu IEC60529 IPX8. Camera este operabila la o adancime de 10 m pentru 60 de minute.
Echivalent de rezistenta la praf cu IEC60529 IP6X.
Rezistenta la socuri este conforma cu standardul MIL-STD 810F 516.5. Acest produs a trecut testul cand a cazut de la o inaltime de 1,5 m pe o placa de lemn de 5 cm. In functie de conditiile de utilizare, nu paote fi garantata perfomanta subacvatica a camerei. Autonomia bateriei poate scadea la temperaturi scazute.