Sony Bravia X9000A
Noutati

Sony lanseaza la CES noua serie BRAVIA 4K

Sony Bravia X9000A

Noua gama de televizoare Sony provoaca simturile cu cea mai buna calitate a imaginii si un design atractiv

• Noua gama 4K LED TV va fi disponibila la dimensiuni de 65” si 55”
• Noile procesoare 4K X-Reality PRO si X-Reality PRO iti ofera imagini cu detalii nemaiintalnite vreodata
• „TRILUMINOS Display” te duce intr-o noua lume a culorilor
• Conecteaza-te instantaneu cu smartphone-ul sau tableta la televizorul de acasa
• Noul design Sense of Quartz de la Sony aduce in casa ta o prezenta unica
• Sunet clar cu bass puternic

Cea mai buna gama produsa de Sony vreodata aduce in casa ta bucuria si emotia de a privi imagini uluitoare la televizor. Experienta vizionarii filmelor si programelor TV nu a fost niciodata mai aproape de realitate. In plus, vei putea sa conectezi televizorul la smartphone si tableta printr-o atingere.
Noua directie de design, Sense of Quartz, face ca televizorul tau sa devina piesa de rezistenta a casei.

Sony BRAVIA X9000A

Dincolo de HD – 4K – de patru ori mai bun decat HD
Imagini ca in viata reala iti sunt oferite prin 4K de catre Sony. Odata traita experienta 4K de la Sony, restul ti se va parea prea putin. Puternicul procesor de imagine 4K X-Reality PRO face ca tu sa poti viziona imagini 4K indiferent de daca sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.
Prin imbunatatirea de pana la patru ori a continutului Full HD (3840 x 2160 pixeli), 4K ofera o imagine cum nu ai mai vazut vreodata.

In urma lansarii apreciatului 4K LED TV de 84”, Sony extinde gama prin doua noi modele 4K LED TV de 65” si 55” (X9000A).

Sony Bravia KDL-55W900

Cea mai noua tehnica de procesare a imaginii, X-Reality PRO, analizeaza, clarifica si rafineaza imaginile, imbinand cu atentie tipare de pixeli dintr-o baza de date imensa, indiferent de continutul urmarit. Astfel, vei obtine imagini de cea mai buna calitate, chiar daca este vorba despre un clip filmat cu smartphone-ul, la o rezolutie scazuta.

Cea mai buna calitate a imaginii, indiferent de sursa
Display-ul unic „TRILUMINOS” de la Sony imbogateste experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald greu de reprodus.
Prin integrarea componentei optice “Color IQ”* a QD Vision cu tehnologiile de afisare unice Sony, noile televizoare BRAVIA redau o gama de culori semnificativ mai larga care asigura o experinta de vizionare intensa si naturala.

Sunet tulburator pe care il vei simti cu adevarat
Fiecare sunet devine mai real, de la vuietul unui stadion plin, pana la cea mai silentioasa soapta, cu arhitectura unica „Signal-to-Sound”. Tehnologia avansata de procesare reface, optimizeaza si rafineaza semnale audio pentru a reda un sunet perfect ce completeaza experienta video.

Doar o atingere: conecteaza cu telefonul sau tableta ta
Noua gama BRAVIA se conecteaza cu dispozitivele mobile pentru o experienta excelenta de divertisment. Astfel, poti rasfoi agende, inregistra emisiuni si explora continut asociat cu TV SideView – noua aplicatie intuitiva pentru dispozitive Android sau iOS. Sincronizeaza smartphone-ul Xperia cu tehnologie NFC incorporata cu telecomanda One-touch pentru a te bucura de continutul disponibil pe smartphone direct pe ecranul televizorului.

Sense of Quartz – estetica inteligenta
Sense of Quartz reprezinta noul design inteligent, pe cat de simplu, pe atat de rafinat, specific tuturor modelelor din seria BRAVIA 4K.
Noua gama BRAVIA va fi disponibila in Europa din aprilie 2013, iar BRAVIA X9000A este disponibil din luna iulie 2013.

Gama BRAVIA LCD TV 2013

Gama BRAVIA LCD TV 2013