Noutati

Panasonic dezvaluie la CES linia de camere compacte LUMIX pentru 2013

Bucuresti, 8 Ianuarie 2013 – Panasonic a dezvaluit noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013, ilustrand combinatia optima dintre calitatea fotografiei, functionalitatea inteligenta si un design uluitor care permite tuturor fotografilor, amatori sau avansati, sa surprinda momentul perfect. De asemenea, noua linie ofera optiuni noi de conectivitate, incluzand Wi-Fi si tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variata gama de optiuni de fotografiere, de vizualizare la distanta si distribuire instanta pe retelele sociale.

Nou anuntatele modele includ LUMIX TZ40, cea mai avansata camera foto si video hibrid compacta; LUMIX FT 5, ultimul model de camera foto-video subacvatica si rezistenta la soc; LUMIX LZ 30, camera cu un zoom foarte puternic; noul LUMIX XS1, subtire si elegant si LUMIX SZ, care incorporeaza un zoom puternic intr-un design subtire.

LUMIX TZ40: Camera foto perfecta pentru orice situatie
Cea mai noua versiune din apreciata seria TZ, LUMIX TZ40 este cea mai avansata camera foto si video hibrid de la Panasonic. Laudandu-se cu o calitate a imaginii exceptionala, cu senzorul MOS de sensibilitate ridicata, imbunatatit la 18.1 megapixeli, zoom optic 20x, capacitate de inregistrare video 50p Full HD, TZ40 este ideala pentru aceia care sunt in cautarea unei camere care sa indeplineasca toate cerintele, fara compromisuri.

LUMIX TZ40

Prin integrarea capacitatilor Wi-Fi si caracteristicilor NFC, TZ40 ofera o gama larga de optiuni de fotografiere, distribuire si vizualizare. Imaginea poate fi captata cu smartphone-ul sau tableta si se poate distribui instant pe reteaua sociala favorita. De asemenea, imaginile si videoclipurile pot fi rasfoite pe televizor sau pe smartphone.

Pentru utilizatorii care nu necesita optiunile de conectivitate ale LUMIX TZ40, noul LUMIX TZ35 ofera caracteristici si functii asemanatoare si un sensor MOS de sensibilitate ridicata de 16.1 megapixeli.

LUMIX FT5: Camera foto-video pentru fotografii aventurieri

Noul LUMIX FT5 este ultima camera subacvatica si rezistenta la soc, care asigura faptul ca te poti baza pe camera ta pentru captari de imagini si fisiere video perfecte indiferent de locatie, chiar si cand esti sub apa si inoti cu vietatile din mare sau cand esti agatat de o stanca. Rezistenta sub apa la o adancime de 13 m, rezistenta la socuri de la inaltimea de 2 metri, rezistenta la inghet la o temperatura de -10 grade Celsius si rezistenta la o presiune de 100 kg, toate aceste avantaje transforma LUMIX FT5 in cea mai solida camera compacta de pe piata.

LUMIX FT5

Cu un senzor de sensibilitate ridicata de 16.1 megapixeli, inregistrare video Full HD 1920×1080, conectivitate Wi-Fi si caracteristici NFC, FT5 nu face compromisuri la calitatea fotografiei sau la functionalitate, pentru a asigura fotografii care iubesc aventura ca pot capta explorarile lor cu o claritate si creativitate absolute.

Alaturi de FT5, noul FT25 este o camera rezistenta dar eleganta pentru uz zilnic. Rezistenta sub apa la o adancime de 7 metri, rezistenta la socuri de la inaltimea de 1,5 metri si la inghet la o temperatura de -10 grade Celsius, FT 25 este perfecta pentru cei care sunt mai putin aventurosi.

LUMIX LZ30 – Zoom-ul de mare putere la dispozitia utilizatorului
Cel mai nou aparat foto Panasonic, LUMIX LZ 30, permite o mai mare libertate pentru fotografie cu un zoom optic mai puternic de 35x si cu optiuni si moduri creative. Zoom-ul de mare putere permite apropierea obiectelor aflate la distanta la o rezolutie full de 16.1 megapixeli, in vreme ce lentila ultra wide-angle de 25 mm a camerei furnizeza aproximativ de doua ori zona de fotografiere a unei lentile standard de 35mm.

LUMIX LZ30

LZ30 ofera de asemenea optiuni si moduri suplimentare, permitand utlizatorului exprimarea prin fotografie. Diafragma se poate seta pentru a controla zona in adancime, ajustarea vitezei shutter-ului permite captarea obiectelor in miscare si creaza motion blur pentru a exagera miscarea. Modul Panorama Shot permite cu usurinta fotografiile panoramice frumoase, in vreme ce modurile Creative Control si Creative Retouch permit obtinerea controlului total al fotografiilor.

LUMIX XS1: cel mai subtire si elegant model de camera pentru a imbunatati fotografiile zilnice

Panasonic a anuntat de asemena prima camera din seria camerelor compacte subtiri si elegante – LUMIX XS1. Cu senzor de 16.1 megapixeli si un design ultra subtire de doar 14 mm grosime, XS1 este ideal pentru utilizatorii de smartphone-uri care sunt preocupati de calitatea fotografiilor lor zilnice.

LUMIX XS1

De asemenea, fotografii in devenire pot profita de o serie de caracteristici si functii creative si artistice ale XS1, incluzand Creative Control care permit alegerea intre 13 filtre diferite inainte de a realiza o fotografie. Optiuni precum “Retro”, “Pop” si “Miniatura” furnizeaza un nou nivel de creativitate si control al fotografiei, condimentand si cele mai simple cadre.

Doua noi camere compacte elegante LUMIX sunt de asemenea disponibile de la Panasonic in forma lui LUMIX FS50 si LUMIX F5. FS50 ofera performante identice cu cele ale XS1 (cu exceptia filtrelor Creative Control) intr-o camera mai mare ca dimensiuni. Nou venitul LUMIX F5 retine design-ul uluitor al XS1 si FS50, incluzand un senzor de 14.1 megapixeli.

LUMIX DMC-SZ9: Subtire si gata de fotografie

In final, noua camera compacta LUMIX SZ9 de la Panasonic este dotata cu caracteristici potrivite pentru orice tip de fotografie, fie ca utilizatorul capteaza in imagini familia si prietenii, scene de vacanta sau o iesire in oras. Cu un senzor MOS de 16.1 megapixeli, lentile LEICA cu Zoom Optic 10x, conectivitate Wi-Fi si 14 efecte creative, toate acestea integrate intr-un design subtire si neted, SZ9 este prietenul oricarui fotograf.

LUMIX DMC-SZ3 mentine design-ul subtire si elegant pentru care este recunoscuta aceasta clasa de camere compacte, in timp ce caracteristicile mai reduse se pliaza pentru cei cu un buget mai redus.