Samsung NX300
Noutati

Samsung NX300 imbina viteza, performanta si conectivitatea pentru ca fiecare fotografie sa fie perfecta

Samsung NX300

Obiectivul Samsung de 45mm F1.8 2D/3D este primul obiectiv din lume dotat cu un sistem 3D, capabil sa redea la o calitate 3D perfecta, atat fotografii, cat si videoclipuri Full HD cu rezolutie de 1080p

Las Vegas, SUA – 7 Ianuarie, 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in media digitale si tehnologii convergente, lanseaza camera foto Samsung NX300, model ce reprezinta noul varf de gama al seriei de produse de succes NX. Modelul NX 300 seteaza un nou standard in materie de camere de fotografiat compacte (CSC), aducand o imbinare exceptionala de caracteristici, alaturi de stil si functionalitate, pentru realizarea unor fotografii perfecte in orice moment. De asemenea, Samsung lanseaza noul obiectiv NX de 45mm F1.8 2D/3D, primul obiectiv cu sistem 3D incorporat, capabil sa realizeze la o calitate 3D perfecta atat fotografii, cat si videoclipuri Full HD cu rezolutie de 1080 de pixeli.

Myoung Sup Han, Vicepresedinte Senior si Seful diviziei Digital Imaging in cadrul Samsung Electronics, a declarat: “De la lansarea sa in 2010, ecosistemul NX de la Samsung a devenit sinonim cu notiunile de inovatie si design si a adus la indemana tuturor cea mai buna tehnologie digitala in domeniul imaginii, fara a face compromisuri in materie de stil. Modelul NX300 duce si mai departe aceasta mostenire valoroasa. Nu numai ca ofera o incredibila viteza de actiune si acuratete datorita unor functionalitati tehnice avansate, dar este un model dezvoltat pentru consumator, pentru a oferi o usurinta crescuta de utilizare si de partajare a fotografiilor realizate prin intermediul unor setari imbunatatite ale camerei SMART CAMERA. De asemenea, pe langa lansarea NX300, suntem foarte mandri sa prezentam primul obiectiv cu sistem 3D pentru fotografiere si inregistrare video, adresat tuturor consumatorilor.”

Fotografiere perfecta
Prezenta noului senzor APS-CMOS de 20.3 de megapixeli este la fel de importanta ca gradul surprinzator al calitatii imaginii oferite de NX300. Acest senzor este capabil sa redea detalii impresionante la o calitate foarte ridicata. Astfel, pozele facute vor avea o acuratete foarte mare, culori cu adevarat realiste, vor fi clare si vor arata natural in orice conditii de luminozitate. Gama larga de setari ISO (ISO100-25600) isi extinde performantele, dandu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a obtine imagini cu un contrast bun chiar si la cea mai slaba luminozitate. In plus, noul sistem Hybrid Auto Focus (AF) ajuta la o ajustare rapida si precisa a modului de focalizare corect si la identificarea contrastului potrivit, in timp ce viteza de 1/6000 de sec. a obturatorului si capacitatea de a fotografia in rafale rapide la 8.6fps (8.6 cadre pe secunda) permit utilizatorului sa nu rateze niciun moment.

Procesorul de imagine DRIMe IV creat exclusiv de Samsung aduce dezvoltari impresionante la nivel de viteza si de calitate a imaginii. DRIMe IV ajuta la o reproducere mai fidela a culorilor, o mai buna reducere a zgomotului imaginilor si face posibila inregistrarea de videoclipuri Full HD de 1080p, atat in format 2D, cat si in 3D (atunci cand este folosit impreuna cu noul obiectiv Samsung de 45mm 2D/3D).

NX300

Ecranul AMOLED de 84 mm (3.31”) al modelului NX300 transforma captarea si editarea imaginilor intr-o placere, in timp ce touch screen-ul hibrid si interfata cu 5 moduri manuale este foarte intuitiva si simplu de folosit. In plus, ecranul rotativ ajuta la realizarea de imagini facute din unghiuri foarte inalte sau joase, dand utilizatorului ocazia de a face fotografii din absolut orice unghi dorit.

NX300

Usurinta in folosire si un design stilat cu accente retro:
Camera foto compacta NX300 ofera oricui sansa de a face fotografii ca un adevarat profesionist, intr-un mod simplu si cu un minim de cunostinte tehnice si timp folosit pentru ajustarea parametrilor. Folosind modul “Smart Mode” utilizatorii pot alege dintre 14 setari diferite, precum: Creative Shot, Landscape, Light Trace sau Action Freeze, care vor adapta automat parametrii precum apertura sau viteza obturatorului pentru a obtine imaginea care imortalizeaza cel mai bine subiectul in stilul dorit. In plus, modelul NX300 include si i-Depth, un mod simplu si usor de a regla adancimea campului unei imagini prin intermediul sistemului unic i-Function detinut de camerele foto din seria NX. Acest sistem da utilizatorilor posibilitatea de a ajusta parametrii aparatului chiar de la obiectiv sau de a ajusta imaginea fara a fi nevoie sa mute obiectivul de la subiectul pe care vor sa il fotografieze.

Mult apreciatul design al NX este pastrat in cazul NX300, aducand in plus si un aer stilat si minimalist, cu amprenta retro. Noua camera foto este disponibila in versiune neagra sau alba, ambele avand o banda arginitie care confera eleganta si autenticitate.

NX300 White 5

Transfer instantaneu prin conectivitate Wi-Fi
Conectivitatea Wi-Fi a camerei SMART Camera ajuta consumatorii sa partajeze instantaneu si in deplina siguranta fotografiile intre smartphone (sau tableta) si camera. Pentru a conecta in siguranta smartphone-ul la camera foto, utilizatorii trebuie doar sa descarce pe telefon sau tableta aplicatia Samsung SMART CAMERA, disponibila atat pentru Android, cat si pentru cele cu iOS si sa urmeze instructiunile de instalare. Mai mult decat atat, modelul NX300 detecteaza si se poate conecta automat la retelele wireless ale smartphone-ului, atunci cand este activata una dintre facilitatile SMART Camera. Dintre acestea fac parte: AutoShare, care trimite automat catre telefon toate fotografiile de calitate foarte buna pentru stocare in siguranta si Mobile Link, care da consumatorilor posibilitatea de a selecta si transfera din camera foto direct pe smartphone acele imagini sau albume dorite.

Conectivitatea rapida Wi-Fi a modelului NX300 le ofera utilizatorilor si posibilitatea de a partaja imagini cu prietenii sau cu familia prin trimiterea lor de pe camera foto pe retelele sociale, printr-o simpla selectare a functiei DIRECT LINK. In plus, exista si alternativa arhivarii imaginilor sau a stocarii lor in cloud prin functia AllShare Play, garantand astfel pastrarea lor in siguranta si acces usor la ele.

45mm 2D3D Lens

Obiectivul Samsung de 45 mm 2D/3D
Obiectivul Samsung de 45 mm 2D/3D (comercializat separat) ofera acces in lumea fascinanta a imaginilor 3D, fiind primul obiectiv cu sistem 3D adresat consumatorilor obisnuiti. Avand capacitatea de a realiza atat fotografii, cat si videoclipuri HD de 1080p, pachetul format din camera foto Samsung NX300 si obiectivul de 45 mm 2D/ 3D devine primul sistem de camera foto compacta care poate realiza atat fotografii 3D, cat si filme 3D. Modelul NX300 este, de asemenea, compatibil cu intreaga gama de obiective si accesorii profesionale standard din seria NX, oferindu-le utilizatorilor o gama de optiuni nemaintalnit de bogata pentru realizarea imaginii perfecte.

Pentru a testa in premiera cea mai noua tehnologie, va rugam vizitati standul expozitional Samsung (nr. 12004 din Sala Centrala), care va prezenta linia de produse nou lansate la Centru de Conventii din Las Vegas, in perioada 8-11 ianuarie.

Detalii compete, materiale video si imagini sunt disponibile pe site-ul Samsung http://www.samsungces.com/ sau pe versiunea pentru mobil a site-ului http://m.samsungces.com.

Conferinta de presa Samsung si materiale despre Samsung Tomorrow TV CES 2013 vor fi transmise in direct pe blogul Tomorrow TV CES 2013, la global.samsungtomorrow.com si pe site-ul oficial. Dupa prezentarile in direct, materiale video vor putea fi accesate pe site-ul http://youtube.com/SamsungTomorrow

Dupa prezentarile live, materialele video vor fi putea fi accesate pe http://youtube.com/SamsungTomorrow

Galerie: