Seria 7 CHRONOS
Noutati

Samsung lanseaza noi modele de notebook-uri Seria 7 CHRONOS la Targul International CES 2013

Seria 7 CHRONOS

LAS VEGAS, SUA – 7 Ianuarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, isi extinde gama de notebook-uri premium Samsung Seria 7 CHRONOS prin lansarea a doua noi produse: un nou model de notebook Seria 7 CHRONOS, ce ofera performanta profesionala intr-o configuratie clara si usoara, si modelul Samsung Seria 7 ULTRA, care duce Ultrabook-urile la urmatorul nivel prin intermediul unei puteri de calcul, functionalitati touch-screen si a unei performante grafice superioare. Noile dispozitive intuitive Samsung Seria 7 aduc calculatoarele mai aproape de consumatori si ii ajuta sa ramana in contact prin oferirea unei mobilitati crescute.

Seria 7 ofera performanta profesionala, functionalitati touch-screen si multimedia impresionante, precum si o mobilitate crescuta.

“2012 a fost un an foarte bun pentru PC-urile Samsung – ne-am extins portofoliul, profitand de oportunitatile oferite de noile configuratii si de cerintele consumatorilor. Acestea au condus la o crestere importanta a pozitiei pe care o detinem in industrie.” a declarat David Song, Vicepresedinte Senior al diviziei IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics. “In 2013, vom continua sa ne concentram pe inovatie si pe dezvoltarea de produse care sa se potriveasca perfect stilului de viata al consumatorului, mentinand in acelasi timp design-ul premium si standardul inalt de performanta. Noile modele din Seria 7 CHRONOS si Chronos ULTRA sunt doar doua exemple care arata la ce noi lansari se pot astepta consumatorii sa asiste de-a lungul acestui an.”

Noul model Seria 7 CHRONOS – Profesionalism si performanta de inalta clasa
Oferind o performanta profesionala de neegalat intr-o configuratie mai subtire si mai usoara, noua versiune din Seria 7 CHRONOS aduce o putere de procesare mai mare si RAMaccelerator****, o noua solutie software care creste cu pana la 150% viteza de navigare, pastrand in acelasi timp capacitatea de a rula aplicatii prin folosirea memoriei disponibile. In plus, posibilitatea de a sustine 10 puncte multitouch in acelasi timp creste valoarea experientei de utilizare, oferind consumatorului posibilitatea de a interactiona direct cu ecranul, cu pad-ul tactil sau cu tastatura. Avand o carcasa din aluminiu slefuit, noul model din Seria 7 CHRONOS pastreaza linia designului DNA (Digital Network Architecture) a predecesorului sau. In plus fata de acesta, noua versiune este dotata cu un puternic procesor Intel® squad-core ce ofera pana la 16GB* de memorie, pana la 1TB*** de spatiu de stocare si o placa video dedicata de 2GB, toate incorporate intr-un profil subtire, de numai 20.9mm (0.82 inci).

Seria 7 CHRONOS de notebook-uri ofera posibilitatea crearii de materiale complexe destinate uzului profesional oriunde si oricand, prin furnizarea unei eficiente si productivitati de neegalat. Venind in intampinarea cerintelor ridicate ale specialistilor, noul model Seria 7 CHRONOS aduce o rezolutie mai mare, display Full HD (1920×1080), cu nivel de luminozitate de 300 nit. In plus, noul model ofera un sunet mai bogat, facilitat de difuzoarele JBL® optimizate, o performanta crescuta a graficii, necesara pentru rularea functiilor de baza si o durata de viata a bateriei ce a fost extinsa pana la 11 ore**. Noul notebook din Seria 7 CHRONOS are o viteza mare de deschidere, de numai 2 secunde, in timp ce inchiderea sa dureaza mai putin de 12 secunde, mentinandu-l astfel pregatit sa acceseze aproape instantaneu orice resursa de care utilizatorul are nevoie pentru lucrul la nivel profesional.

Seria 7 Ultra – O noua experienta Ultrabook
La fel ca primul ultrabook din gama de produse a Seriei 7, noul model al Seriei 7 ULTRA incorporeaza performante crescute si aduce o mobilitate ridicata, intr-o carcasa de aluminiu super subtire si usoara. Creat pentru a reprezenta cel mai bun ultrabook pentru lucrul cu materiale multimedia, noul model al Seriei 7 ULTRA reda atat imagini foarte clare, cat si un sunet complex si puternic. In plus, acesta ofera posibilitatea vizionarii de videoclipuri si imagini pe ecran Full HD (1920×1080) si un nivel de luminozitate de 300 nit, in timp ce varianta optimizata a difuzoarelor JBL si placa de grafica AMD® completeaza valoarea ridicata a experientei de utilizare impresionante. Ecranul noului ultrabook este mai luminos si mai larg decat la modelele anterioare si ofera un unghi de vizualizare de 178 de grade, facandu-l astfel perfect pentru partajarea materialelor multimedia cu prietenii ori familia sau a documentelor de lucru cu colegii.

Avand o baterie cu o durata de viata de pana la 8 ore**, noul model permite utilizatorilor sa ramana conectati intreaga zi, in timp ce ultima generatie de procesoare Intel® Core i5 sau i7 si unitatea de stocare SSD de pana la 256 de GB*** furnizeaza o putere de calcul ridicata, capabila sa raspunda cerintelor celor mai exigenti consumatori. In plus, posibilitatea de a sustine 10 puncte multitouch si viteza de deschidere de numai 6 secunde ii maximizeaza productivitatea si mobilitatea. Aparatul ofera de asemenea conectivitate 4G LTE, facilitand astfel accesibilitatea din orice loc (model pe baza de touch-screen). Conectarea la alte dispozitive nu este aproape niciodata o problema datorita existentei a 3 porturi USB, iar blocarea in siguranta este garantata de prezenta unui port LAN si a unui slot de siguranta ingust.