nvidia
Noutati

Conferinta de presa NVIDIA din cadrul CES 2013 va fi transmisa in direct pe internet

nvidia

SANTA CLARA, Calif.— 5 ianuarie, 2013—NVIDIA anunta conferinta de presa din cadrul targului international de tehnologie si electrocasnice (CES), care va avea loc Duminica, 6 ianuarie 2013.

Evenimentul va avea loc la ora 8:00 PM (PT) in cadrul hotelului Palms, din Las Vegas. Persoanele interesate pot urmari insa o transmie live pe internet a conferintei, care va fi disponibila pe site-ul NVIDIA, www.nvidia.com/ces2013 . O inregistrare video a acestei conferinte va fi disponibila apoi timp de sapte zile.

La CES, NVIDIA va prezenta noile tehnologii NVIDIA Tegra pentru dispozitive mobile, noi tehnologii destinate zonei de gaming si sisteme avansate de infotainment si instrumente de afisare digitala, destinate zonei auto. Compania va fi prezenta la standul #31269 din holul de sud, numarul 3, din cadrul Centrului CES din Las Vegas.

Pentru a urmari noutatile de la CES, vizitati pagina NVIDIA CES. Vor fi prezentate stiri, fotografii, clipuri video si actualizari in timp real in retelele social media, de-a lungul saptamanii.