Stiri

CES 2013 Las Vegas se apropie de start

Mai e putin  pana cand se va da startul la cel mai mare eveniment de electronice din lume – Consumer Electronics Show 2013, pe scurt CES 2013. CES 2013 se va desfasura in perioada 8-11 ianuarie 2013 in Las Vegas, iar zvonurile sau previziunile nu intarzie sa apara.
Cele mai mentionate companii in ultima perioada sunt Samsung si Sony. Pe blogul Samsung Tomorrow a aparut cateva informatii noi, prin care producatorul sud-coreean ne anunta ca va dezvalui la CES 2013 ceva inedit si spectaculos.

O stire se refera la noua serie de ultrabook-uri Seria 7 Chronos, care vor oferi performante profesionale imbunatatite intr-o noua forma mai subtire si usora. Samsung Electronics va mai debuta cu doua noi monitoare premium, Seria 7 SC770 optimizat pentru Windows 8 si Seria 7 SC750 cu un design subtire, ergonomic si cu o calitate imbunatatita a imaginii.

Dar cea mai importanta aparitie va fi cu noile televizoare care vor revolutiona designului cu o forma fara precedent, spun cei de la Samsung. Din imaginea postata pe blogul Samsung apare un ecran portrait care ne duce cu gandul ca sud-coreenii vor lansa un televizor transparent.

Compania Sony va aduce doua telefoane noi, Sony Xperia Z si Xperia ZL care au fost dezvoltate sub numele de cod: Yuga si Odin. Sony Xperia Z va avea un ecran de 5 inch cu rezolutie fullHD de 1080p, procesor Qualcomm quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM si conectivitate 4G LTE. Pentru Sony Xperia ZL inca nu se cunosc detalii, dar in cateva zile speram ca vom avea si detaliile oficiale.

Ramaneti cu noi pe neweditionnews.ro pentru cele mai proaspete stiri de la Consumer Electronics Show 2013.