Sony Action Cam
Noutati

Filmeaza momente memorabile pe partia de schi cu Sony Action Cam!

Sony Action Cam

Camera ultracompacta Full HD de la Sony pentru sporturi extreme si filmari de actiune

• Fotografiere si filmare tn zapada sau la maxim 60 m sub apa cu ajutorul carcasei rezistente la apa
• Camera Full HD ultra-compacta si usor de transportat
• Obiectiv Carl Zeiss® cu unghi de 170°
• Imagini cu o calitate foarte ridicata chiar si tn conditii de iluminare scazuta cu senzorul de imagine Exmor R™ CMOS
• Stabilizator de imagine SteadyShot™ pentru imagini clare
• Doua tipuri de moduri de tnregistrare HD slow-motion (4x/2x) pentru o actiune mai dramatica
• Controlul camerei cu ajutorul smartphone-ului sau transferul tnregistrarilor pe smartphone prin Wi-Fi
• 3 accesorii incluse in pachet: carcasa subacvatica, montura pentru suprafete drepte, montura pentru suprafete curbe

Sony Action Cam

Filmezi cele mai frumoase coborari pe partia de schi cu noua camera HDR-AS15 Action Cam, cu o greutate de doar 90 grame, care tnregistreaza Full HD cu detalii bogate. Datorita carcasei rezistente la apa si a sistemului special de prindere care se potriveste atat suprafetelor plate cat si celor curbate, Sony Action Cam devine gadgetul ideal pentru filmarea vacantelor pe partie.

Sony Action Cam

Dupa apasarea butonului de pornire, camera tncepe sa tnregistreze tn stil „Hands-Free”, fara sa necesite cat de putin supravegherea din partea utilizatorului. Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite tnregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus tn aproape orice conditii, chiar si cele cu iluminare scazuta.

Obiectivul de calitate Carl Zeiss® Tessar® are o deschidere de 170° pentru a surprinde aproape toate tmprejurimile – de la partiile de ski, la potecile de munte. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare si stabile indiferent de conditiile de filmare.

Sony Action Cam

Camera dispune de cinci moduri de tnregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente tn care este necesara o tnregistrare tndelungata. Cele doua moduri de slow-motion (4x si 2x) permit analiza tn detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

Action Cam poate fi montata cu usurinta pe ghidonul biciletei, dar si pe placa de surf sau snowboard, putand fi utilizata chiar si la adancimi de 60 m. Accesoriile disponibile odata cu lansarea includ montura pentru ghidon, banderola si o montura pentru cap rezistenta la apa – permit pasionatilor de calatorii pe munte, ciclistilor, surferilor si tmpatimitilor de sporturi marine sa pastreze mai usor amintirile digitale ale celor mai antrenante momente. De asemenea utilizatorii pot achizitiona un adaptor flexibil ce ofera mai multe unghiuri de vizualizare tn sus si jos, dispozitivul de prindere pentru mana cu ecran LCD care permite monitorizarea filmarilor, folie anti-ceata pentru a stopa condensul, montura adeziva, carcasa rezistenta la apa si capace pentru diverse conditii de filmare.

Stick-urile de memorie disponibile pe camera sunt Memory Stick Micro™ (M2) si Micro SD/SDHC (clasa 4 si cele superioare).

Pana la finalul lunii martie, pasionatii de sporturi de iarna pot testa Sony Action Cam pe mai multe partii din Romania la standurile Sony amplasate la baza partiilor.