AllDro Speed DUO alb
Noutati

Tableta AllDro Speed DUO primeste actualizare de software

AllDro Speed DUO alb

Allview anunta posesorii de tablete Alldro Speed DUO actualizarea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean la o noua versiune. Compania recomanda update-ul de software pentru cresterea performantei si a vitezei de procesarea a tabletei. Procedura de actualizare este disponibila spre consultare incepand de astazi pe website-ul companiei www.allview.ro.

Prin actualizarea la noua versiune software Android 4.1 Jelly Bean, tableta cu ecran IPS PRO-HD de 7 inch cu rezolutie de 1280×800 px si procesor Dual Core raspunde mult mai rapid la comenzi si ofera o experienta de utilizare a internetului superioara. Afisarea paginilor web, deschiderea si actualizarea aplicatiilor se realizeaza cu o usurinta remarcabila.

De asemenea, versiunea ofera imbunatatiri in ceea ce priveste functionarea camerei foto, a conexiunii HDMI si a optiunii Network Location care identifica pozitia utilizatorilor conectati la internet prin Wi-Fi sau 3G.

Mai multe informatii despre procedura de actualizare a sistemului de operare al tabletei AllDro Speed DUO, dar si despre produs, pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe website-ul producatorului, www.allview.ro.