Stiri

Samsung Galaxy S4 “bate la usa”

In mediul online au aparut zvonuri referitoare la partea hardware, sistemul de operare si la dimensiunile pe care le va avea Samsung Galaxy S4.

Se zvoneste ca Samsung Galaxy S4 va avea un ecran de 4,99 inch cu o densitate de 441 pixeli-per-inch (ppi) si ar putea avea un ecran foarte rezistent care nu se poate sparge. Astfel ecranul viitorului smartphone va avea o calitate a imaginii de pana la 40 de ori mai buna decat Galaxy S3, care incorporeaza un display cu 306 ppi. Secretul ecranului ”indistructibil” ar tine de utilizarea unei noi tehnologii a display-urilor denumita OLED (Organic Light Emiting Diode), care spre deosebire de ecranele din prezent pe baza de sticla vine cu un strat de plastic foarte rezistent, oferind totodata o calitate mai buna a imaginii si un consum de energie mai redus. Totusi aceasta tehnologie nu este una necunoscuta, deoarece Samsung a implementat-o inca de la inceputul anului 2012 pe o gama de SmartTV-uri de dimensiuni foarte mari.

Cu siguranta vom afla mai multe detalii legate de Samsung Galaxy S4 de la CES sau MWC cele doua targuri de tehnologie de la inceputul anului 2013 de la Las Vegas, respectiv Barceleona.