Panasonic ultrabook seria AX
Laptopuri

Ultrabook-ul “flexibil” de la Panasonic

Panasonic ultrabook seria AX

CEATEC 2012 a fost locul unde multi producatori au prezentat noi tehnologii, de la smartphone-uri si pana la tablete, laptop-uri si ultrabook-uri.

Printre acestia se afla si Panasonic care a prezentat un nou ultrabook din seria AX creat special pentru Windows 8. Ultrabook-ul are un display de 11.6″ la o rezolutie de 1366 x 768, cu 3 modele ce vor prinde “viata”: un CPU 1.7 GHz Intel i5, altul va include un CPU la 1.8GHz i5, in timp ce ultima versiune va avea un CPU la 1.9GHz i7. Alte caracteristici includ: SD card reader, ethernet port, HDMI, USB 3.0, mic si headphone jacks. Piesa de rezistenta a ultrabook-ului este faptul ca poate fi “impaturit”, ecranul putand fi dat peste cap fata de tastatura si astfel ajungem in fata unui ultrabook care arata precum o tableta.

Daca e sa privim design-ul ultrabook-ului putem observa cu usurinta ca nu e tocmai cel mai subtire si portabil ultrabook din lume, insa cu siguranta puterea de care dispune la interior il va plasa in top-ul celor mai performante portabile ce ruleaza Windows 8.