Samsung Galaxy Note 2 lansare
Gadgeturi,  Video

Galaxy Note 2 Hands-on Review

Samsung Galaxy Note 2 lansare

Pe 1 Octombrie am avut parte de lansarea Samsung Galaxy Note II in Romania. Evenimentul organizat de Samsung la Opera Romana a avut parte de multi vizitatori dornici sa vada noul phablet cum se numeste mai nou un smartphone cu ecran de minim 5″.

Neweditionnews.ro a participat la eveniment si va aduce stiri la cald de la fata locului. Samsung Galaxy Note II este un smartphone demn de luat in seama mai ales pentru cei care vor sa aibe la indemana tot timpul atat un telefon ca si o tableta pe care sa-si poata face mare majoritate a lucrurilor gen: tabele, scris de mana, navigare lejera pe internet, chiar realizarea de scurte prezentari. Un telefon de asemenea dimensiuni, 5.5″ la ecran, ne poate suplini o mare parte din munca facuta pe PC, in acest lucru ne ajuta si sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean ce ne face munca pe gadget foarte placuta. Daca ne gandim si ca design-ul s-a schimbat de la prima versiune, Note II imprumutand din succesul lui SGSIII, nu putem decat sa observam ca Samsung evolueaza si nu lasa trecut cu vederea nici un detaliu.

Cat priveste specificatiile smartphone-ului le cunoasteti cu totii:

Dimensiuni: 151.1 x 80.5 x 9.4mm
Greutate: 180g
Dimensiunea Ecranului: 5.5″
Rezolutie: 1280 x 720 pixeli (267ppi)
Tipul Ecranului: HD Super AMOLED
Baterie: 3100mAh
Spatiu de stocare: 16 / 32 / 64GB
Camera: 8 MP
Camera Frontala: 1.9 MP
Captura Video: 1080p
NFC: DA
Retea: HSPA+, LTE
Bluetooth: v4.0
Procesor: 1.6GHz quad-core Exynos
RAM: 2GB
OS: Android 4.1.1 Jelly Bean

Speram sa va faca placere vizionarea noului phablet de la Samsung lansat oficial in Romania si daca va face cu ochiul si agreati OS-ul Android nu putem decat sa va recomandam cu placere gadget-ul care in acest moment pare a fi cel mai complet gadget facut vreodata.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hFD8t8rFz2M&feature=youtu.be[/youtube]

Samsung Galaxy Note 2 este acum disponibil la precomanda in eMAG.