Allview
Noutati

Allview pariaza in aceasta toamna pe smartphone-ul business, cu specificatii de top

Allview

Clientii business vor avea la dispozitie, din aceasta toamna, smartphone-ul Dual SIM dedicat, cu design super-slim, display S AMOLED HD de mari dimensiuni si finisaje incantatoare

Compania Allview, cel mai important jucator de pe piata autohtona IT&C va lansa, in perioada urmatoare, un smartphone cu performante de top.

“Allview face un pas important in intampinarea asteptarilor clientilor cu pretentii de pe piata autohtona, prin intermediul unui smartphone din categoria business, cu ecran S AMOLED HD si cea mai buna rezolutie a unui smartphone prezent pe piata. Ne-am propus sa satisfacem, astfel, cele mai pretentioase gusturi si necesitati ale clientilor nostri”, a mentionat Laurentiu Titei, specialist relatii publice la Allview.

Entuziasm clasa business

Smartphone-ul Dual SIM ii va entuziasma pe clientii din segmentul business. Dispozitivul va fi echipat cu un ecran S AMOLED HD multitouch capacitiv de dimensiune optima, care va afisa imagini de inalta calitate.

„In conditiile in care trendul pietei este de crestere a numarului de pixeli per inch, practic, in acest moment, vorbim despre smartphone-ul al carui ecran ofera cel mai inalt nivel DPI disponibil – 320DPI. Modelul va surprinde, astfel, prin calitatea imaginilor foto si video care vor afisate pe cel mai bun display existent, S Amoled HD”, a adaugat Laurentiu Titei.