HTC WP 8S
Noutati

HTC SI MICROSOFT LANSEAZA TELEFOANELE ETALON WINDOWS PHONE 8

Noile Windows Phone 8X Si 8S de la HTC vor fi disponibile in ofertele a peste 150 de operatori, la nivel global

BUCURESTI, 19 septembrie 2012 — HTC, lider global al inovatiei in design Si tehnologie mobila, a lansat astazi, alAturi de Mirosoft, telefoanele etalon (signature phone) cu Windows Phone 8, excelentele Windows Phone 8X Si 8S, de la HTC. Smartphone-urile dispun de sistemul de operare Windows Phone 8 Si de un design emblematic, sunet la calitate de studio cu Beats Audio si performante uluitoare ale camerei foto.

Steve Ballmer, CEO Microsoft: “Perechea pe care o fac noile terminale HTC Windows Phone 8X si 8S cu brandul nostru este un pas extrem de important pentru ambele companii. Impreuna, oferim consumatorilor o opțiune clara si o experienta cu adevarat unica. Sunt foarte incantat ca parteneriatul de lunga durata cu HTC trece la nivelul urmator.”

Peter Chou, CEO HTC Corporation: “Am fost inspirati de Windows Phone 8 sa cream un smartphone nou ce ofera platformei designul emblematic wi personalitatea pe care o merita. Este clar ca Windows Phone a devenit unul dintre ecosistemele mobile de top, ce concureaza umar la umar cu orice alte platforme mobile.”

Design emblematic
Singurul sistem cu Live Tiles, Windows Phone are o viziune clara, unica, iar experienta de utilizare a fost recunoscuta la scara larga drept inovatoare, de impact, proaspata. HTC a creat Windows Phone 8X Si 8S, care combina utilizarea fizica si cea virtuala folosind un design tridimensional monobloc, bazat pe Windows Phone Live Tiles. Windows Phone 8X Si 8S de la HTC sunt perfect modelate, cu o silueta impresionanta, care va surprinde prin minimalism.

Pentru ca parte integranta din experienta Windows Phone este culoarea, HTC aduce finisari premium in culori mate puternice Si sofisticate. Windows Phone 8X vine intr-o varietate de culori, inclusiv albastru-California, negru-grafit, rosu-aprins si galben lime. Windows Phone 8S de la HTC e disponibil in nuantele Domino, rosu-Fiesta, albastru-Atlantic si gri.

Captureaza Si impartaseste-ti lumea
Pentru prima data, HTC introduce o camera foto frontala de 2,1 megapixeli, cu diafragma f/2.0 si unghi ultra-superangular de 88 de grade, ce permite incadrarea a pana la patru oameni. De asemenea, permite inregistrarea video la rezolutie 1080p. Camera principala dispune de un senzor CMOS de 8 megapixeli cu iluminare (BSI) pentru performante sporite in lumina slaba, alaturi de o diafragma f/2.0, obiectiv cu distantA focalA de 28mm si chip de procesare dedicat. Un buton fizic pentru declansare face capturarea actiunii mai rapida Si mai usoara, chiar si cand telefonul este blocat.

Sunet spectaculos cu Beats Audio
Disponibil exclusiv pe smartphone-urile HTC, Beats Audio inseamna sunet autentic, la calitate de studio, care ofera sentimentul inregistrarii originale. Windows Phone 8X de la HTC cu Beats Audio dispune, in plus, un amplificator audio unic, ce imbogateste sunetul atat in castile cu mufa hack de 3,5mm, cat si in difuzor, optimizand semnalul audio pentru un sunet si mai bun, indiferent daca asculti muzica, te joci sau urmaresti un clip video.

Ecran splendid
Windows Phone 8X de la HTC dispune de un ecran splendid super LCD 2, de 4,3 inci, cu rezolutie HD, protejat de loviturile sau de zgarieturile zilnice cu ajutorul sticlei usoare Gorilla Glass 2, in timp ce laminarea optica reduce reflexiile, asigurindu-te ca poti vedea toate detaliile. Windows Phone 8S de la HTC vine cu un ecran luminos super LCD, de 4 inci, cu Gorilla Glass, ce permite utilizatorilor sa vada Windows Phone Live Tiles, mesajele, Si fotografiile extrem de clar, in culori vibrante.

Divertisment
Cu Windows Phone 8X Si 8S de la HTC, iti poti pastra muzica preferata, filmele Si fotografiile oriunde ai merge. Cu Windows Phone Store Si Xbox Live, este mai usor ca niciodata sa te bucuri de cele mai recente clipuri video, de muzica Si de jocuri, oriunde te-ai afla.

Disponibilitate
Windows Phone 8X Si 8S de la HTC vor fi disponibile din noiembrie in oferta a peste 150 de operatori din mai mult de 50 de tari. In Europa, cele doua modele se vor regasi in ofertele Orange, Vodafone, O2 Telefonica, MTS, Three UK Si T-Mobile.