Panasonic VIERA TX-P50VT50
Noutati

Panasonic VIERA TX-P50VT50 a fost desemnat “Televizorul cu plasma al anului 2012-2013 in Europa”

Panasonic VIERA TX-P50VT50

Panasonic Blu-ray Player DMP-BDT500 si LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 ASPH. / POWER O.I.S. Lens au fost de asemenea creditate cu prestigioasele premii EISA

Produsul de referinta in calitatea imaginii, Panasonic VIERA TX-P50VT50 a fost recompensat cu premiul “Televizorul cu plasma al anului 2012-2013 in Europa”, de catre Asociatia Europeana a Imaginii si Sunetulu (EISA). Premiul reprezinta recunoasterea nivelurilor profunde de negru ale televizorului, datorita filtrului imbunatatit care blocheaza lumina exterioara, redarii naturale a culorilor si performantelor Full HD 3D, oferite intr-o forma subtire si eleganta, datorita designului din metal si sticla.

Infintata in 1982, Asociatia Europeana a Imaginii si Sunetului (EISA) este o asociatie multimedia ce testeaza produse electronice destinate consumului. Avand ca membri peste 50 de reviste audio, video si foto, din 19 tari europene, premiile EISA sunt recunoscute ca fiind cele mai prestigioase recomandari de consum ce pot fi primite de produse si un indicator cheie pentru cele mai bune decizii de cumparare.

NeoPlasma TV Panasonic VIERA TX-P50VT50 a uimit juriul EISA cu perfomantele sale remarcabile atat in 2D cat si in 3D. Pentru a explica decizia pentru care TX-P50VT50 a fost aleas “Televizorul cu plasma al anului 2012-2013 in Europa”, juriul EISA a declarat: “Pur si simplu, Panasonic TX-P50VT50 este cea mai buna plasma pe care o poti cumpara, oferind niveluri profunde de negru, culori naturale si o perfomanta execelenta Full HD 3D. In plus, este dotata cu caracteristici extraordinare, Wi-Fi inclus, browser web, acces catre retelele sociale, aplicatii prin VIERA Connect si posibilitatea de calibrare avansata. Conectivitatea este excelenta printr-un slot SD, patru intrari HDMI si trei porturi USB, iar designului televizorului este subtire si elegant. Pentru consumatorii care prefera calitatea imaginii oferita de tehnologia plasmei, Panasonic TX-P50VT50 este principala alegere”

Fabien Roth, Director – Consumer TV, Panasonic Marketing Europe, a declarat: “Suntem hotarati sa continuam inovatiile pentru gama de televizoare VIERA pentru a ne asigura ca oferim cea mai buna experienta posibila pentru divertismentul de acasa. TX-P50VT50 ofera o calitate optima a imaginii, atat 2D cat si 3D, in plus fata de functiile de retea imbunatatite ale VIERA Conect , toate intr-o forma subtire si un design extrem de atractiv. Suntem incantati ca juriul EISA a recunoscut ca intreaga gama VIERA TV stabileste standardele pentru divertismentul de acasa”.

Panasonic VIERA TXP50VT50B

Si Player-ul Panasonic Blu-ray DMP-BDT500 si lentilele LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. au castigat premii. Player-ul Blu-ray a castigat premiul “Player-ul Blu-ray al anului 2012-2013 in Europa” cu motivatia “Panasonic DMP-BDT500 le are pe toate. Rapid si de incredere, citind discurile CD/DVD/BD, acest player modern ofera aplicatii aditionale pentru conectarea la internet si permite accesul la fisiere prin conexiune DLNA. Conectivitatea generoasa include doua porturi HDMI, pentru a usura integrarea cu alte dispozitive”. Lentilele au castigat premiul „Sistemul compact de lentile al anului 2012-2013 in Europa” impresionand juriul EISA prin „sticla cu indice de refractie extrem de mare (UHR) care minimizeaza devierile cromatice, mentinand o calitate ridicata pe toata zona de imagine”, si prin „constitutia cu aspect metalizat”.

Toate premiile vor fi prezentate oficial in cadrul Ceremoniei Premiilor EISA din 31 august, organizate la Hotelul Ritz Carlton din Berlin.