Sony Xperia Mint St30p
Gadgeturi

Preview Sony Xperia Mint ST30p

Sony Xperia Mint St30p

Sony Xperia Mint ST30p este unul dintre telefoanele pe care le va prezenta Sony la IFA, pe 29 august, in Berlin.Rusii de la Mobile-review au reusit sa puna mana pe Xperia Mint ST30p de unde am aflat ca telefonul are un procesor Snapdragon S4 dual-core de 1.5GHz, 1GB de RAM si 16GB spatiu de stocare, ecran de 4,3 inch HD cu rezolutie 1280×720, slot micro SD, micro USB capabil de MHL output, slot microSIM, NFC, iar sistemul de operare este Android Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia Mint St30p

Pe partea frontala, telefonul are o camera care filmeaza la rezolutie 720p iar pe spate telefonul vine cu o super camera de 13MP cu blitz, capabila sa inregistreze video la 1080p. Butoanele au fost plasate intr-un loc ciudat astfel, butonul de pornire, volumul si butonul pentru camera sunt toate situate pe partea dreapta de jos a telefonului.

Din poze pare un produs nefinisat, dar urmeaza sa aflam mai multe detalii de indata ce va incepe targul IFA de la Berlin. Aici, pe 29 august, Sony va sustine o conferinta de presa unde va prezenta mai multe smartphone-uri, dintre care Sony Xperia Mint ST30p e posibil sa fie chiar vedeta evenimentului.