Ascend P1 LTE
Noutati

Produsele Huawei LTE Mobile disponibile in Europa si Asia din luna iulie

Ascend P1 LTE

Huawei, lider in furnizarea de retele de telecomunicatii, a anuntat astazi intentia de a lansa intreaga gama de produse mobile cu LTE, inclusiv cardul de retea wireless LTE (E3276) si WiFi-ul mobil cu LTE (E5776), pe piata europeana si pe pietele din regiunea Asia-Pacific pana in iulie 2012.

Modelele E3276 si E5776 suporta LTE si au o viteza cu pana la 50% mai mare decat echipamentele broadband mobile cu LTE de pe piata, asigurand o viteza de download de pana la 150Mbps in format LTE FDD si viteza de download de 112Mbps in format LTE TDD.

“Fiind pionier in asigurarea solutiilor LTE integrate end-to-end, Huawei este dornic sa promoveze la nivel global dezvoltarea LTE si sa asigure consumatorilor din intreaga lume o experienta mai buna pe Internet”, a declarat Shao Yang, CMO Huawei Device. “In 2012, Huawei extinde seria de mobile LTE pe pietele din Europa si Asia Pacific, intr-un efort de consolidare a pozitiei sale de lider pe piata LTE”.

In cadrul Mobile World Congress 2012, Huawei prezinta gama sa de produse LTE, printre care se numara si cel mai recent smartphone LTE, Ascend D lte, care este echipat cu un procesor dual-core de 1.5G si touchscreen HD de 4.5 inci, dand astfel posibilitatea utilizatorilor sa profite de o viteza de transfer de date fara precedent, pe care tehnologia LTE o ofera.

Ascend D lte este insotit de Ascend P1 lte, care a fost lansat la CES 2012, de Huawei E589, primul WiFi Mobile cu LTE TDD din lume, de router-ul wireless broadband Huawei B593 cu LTE TDD, precum si de AF23 si AF22 cradle.

Huawei B593 suporta LTD TDD si FDD si atinge o viteza maxima de download de 100 Mbps. In plus, poate fi conectat la o serie de maximum 32 de dispozitive WiFi sau desktop prin portul Ethernet. Inregistarea two-way este disponibila de asemenea.

AF23 si AF22 cradle asigura o conexiune Ethernet wide-area prin portul Ethernet pentru E3276, respectiv E5776. Cand AF23 este atasat la E3276, acesta din urma este transformat intr-un WiFi mobil, furnizand WiFi offload si functii de emitere WiFi. In mod similar, statia de baza AF22 se comporta ca un incarcator de baterie pentru E5776 si imbunatateste semnalul pentru reteaua mobila wireless cu ajutorul antenei din lateral.

Echipamentele LTE pentru broadband mobil de la Huawei ofera viteza si calitate comparabila cu cea a liniilor fixe de broadband. Operatorii vor beneficia de flexibilitate la costuri reduse si experienta excelenta a utilizatorilor clienti. Tehnologia a fost bine primita de catre operatorii si consumatorii din Europa, Orientul Mijlociu si America de Nord.