Panasonic LUMIX DMC-TZ25
Noutati

Panasonic LUMIX DMC-TZ25 cu zoom optic 16x si inregistrare video Full-HD

Panasonic LUMIX DMC-TZ25

Panasonic LUMIX DMC-TZ25, o compacta cu obiectiv ultrasuperagular de 24mm, zoom optic 16x si inregistrare video Full-HD

Panasonic LUMIX DMC-TZ25 este noul membru al familiei TZ si sora modelului DMC-TZ30. TZ25 vine echipata cu un obiectiv ultrasuperagular de 24mm cu zoom optic 16x LEICA DC VARIO-ELMAR care se potriveste perfect aspectului foarte subtire si compact al camerei.

Nivelul de zoom 16x poate ajunge la 32x cu ajutorul functiei Intelligent Zoom, pastrandu-se calitatea imaginii datorita tehnologiei Intelligent Resolution. Mai mult, datorita unghiului de deschidere de 24mm, DMC-TZ25 poate fi utilizata intr-o gama foare larga de situatii, fiind remarcabila prin versatilitate si mobilitate.

Pentru contracararea efectelor de blurare generate de utilizarea unui nivel mare de zoom, TZ25 este echipata cu POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) si Active Mode.

Alaturarea senzorului MOS de 12,1-megapixeli si a procesorului de imagine Venus Engine confera camerei posibilitatea de a realiza performante foarte bune la inregistrarea imaginilor, exceland la senzitivitate si viteza. Obiectivul si procesorul joaca un rol esential pentru imbunatatirea calitatii imaginilor in special a celor realizate in conditii de lumina redusa, dar si la fotografierea in rafala la viteza de 10 fps si autofocalizare de aproximativ 0,1 secunde cu Light Speed AF.

DMC-TZ25 poate inregistra video full-HD 1.920 x 1.080 60i (NTSC) / 50i (PAL) in format AVCHD (MPEG-4 / H.264). DMC-TZ25 poate inregistra si la 30p (NTSC) 25p (PAL) in format MP4 compatibil cu orice PC sau smartphone. Popularul mod iA (Intelligent Auto) contribuie la inregistrarea de imagini video fara a fi necesara cunoasterea vreunei tehnici speciale.

In afara posibilitatii de operare manuala, o serie de efecte speciale pot fi aplicate pentru ca experienta fotografica sa fie si mai distractiva. Cu modul Creative Control sunt disponibile functiile Miniature Effect, Panorama Shot, Creative Retouch si Auto Retouch.

De asemenea, modul iA (Intelligent Auto) permite utiizatorilor sa foloseasca functiile automate ale camerei precum noul HDR (High Dynamic Range), stabilizatorul POWER O.I.S. cu Active Mode, AF Tracking, Intelligent ISO Control, Face Recognition, Intelligent Scene Selector, Intelligent Handheld Nightshot, Motion Deblur mode, Intelligent Burst si Intelligent Exposure. Odata activat modul iA, aceste functii sunt pornite iar utilizatorul nu mai trebuie sa se preocupe sa configureze camera de fiecare data cand conditiile de mediu se modifica.

Ecranul Intelligent LCD cu diagonala de 3,0-inch si 460.000-dot asigura o vizibilitate ridicata in aproape orice conditii de lumina exterioara. DMC-TZ25 poate fi incarcata si prin USB. DMC-TZ25 este un model optim pentru calatorii, exceland la capitolele versatilitate si portabilitate.