Gadgeturi

Asus dezvaluie Eee Pad Transformer Prime TF201

ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime

Asus a anuntat ca va lansa tableta Eee Pad Transformer Prime TF201 cu procesor quad-core Nvidia Tegra 3 (initial numit Kal El).Noua tableta Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 are in dotare 1GB de RAM, placa de sunet SonicMaster, iesire mini-HDMI, slot microSD, GPS si giroscop.

Ecranul cu care vine echipata tableta este de 10 inchi Super IPS plus cu geam Gorilla si are o rezolutie de 1280 x 800 cu unghi de vizibiliate de 178 de grade si luminozitate de 600 nits. Camera foto de pe spate este de 8 MP cu blit si senzor CMOS cu iluminare din spate care este capabil de captura video 1080p in timp ce camera frontala are 1.2MP pentru video conferinte.

SuperIps

The Eee Pad Transformer Prime TF201 este foarte subtire, masoara 8.3mm si cantareste 586 de grame.Bateria asigura o autonomie de pana la 12 ore iar prin statia de andocare durata de viata se prelungeste(cu inca 6 ore) pana la 18 ore.

Pe partea de software tableta va veni cu sistemul de operare Android Honeycomb urmand ca apoi sa fie actualizat cu Android Ice Cream Sandwich (Android 4.0) pana la sfarsitul anului, daca nu chiar mai devreme. Optional poate fi cumparat un keyboard dock la care se poate atasa o tastaura si poate fi folosit ca si cum ar fi un laptop, de asemnea, statia de andocare are un touchpad integrat cu shortcut-uri pentru functile de Home si search. Din imagine pare a fi mai degraba un laptop cu sistem Android, voi ce spuneti?

Noua tableta Eee Pad Transformer Prime TF201 va fi disponibila in culori de gri sau galben incepand cu luna decembrie, in doua variante de 32GB care va costa 500$ si de 64GB cu un pret de 600$.