Noutati

Huawei aduce in Romania la inceputul anului viitor modelele de telefoane Honor si Huawei-Discovery Expediton

Huawei Discovery & Huawei Honor

Huawei anunta noile sale modele de telefoane, Honor, un smartphone cu Android 2.3.5 Gingerbread, si Huawei-Discovery Expedition, un produs co-branded care face parte din gama de produse in dezvoltare Discovery Expedition, brand-ul oficial de lifestyle al canalului de televiziune Discovery Channel.

Cu un procesor de 1,4 GHz si doua camere foto incorporate, noul smartphone ofera caracteristici de top intr-un corp subtire cu o grosime de doar 10,9 mm si o greutate de 140g. Honor va fi adus in România la inceputul anului viitor la un pret de aproximativ 350-400 euro.

Huawei-Discovery Expedition este rezistent la apa, la praf, precum si la socuri. Mai mult, acesta include un GPS, o busola si un senzor G- ceea ce il face extrem de potrivit pentru calatorii si activitati in aer liber. Noul telefon se poate conecta cu usurinta la retelele sociale Facebook si Twitter, permitându-le astfel utilizatorilor sa impartaseasca cu cei dragi aventurile lor din calatorii. Modelul va ajunge in România la inceputul anului viitor la un pret de aproximativ 140 euro.