Noutati

Panasonic lanseaza HDC-Z10000 primul model integrat din lume cu obiectiv twin-lens 2D/3D

Panasonic HDC-Z10000

Panasonic se pregateste sa comercializeze in aceasta iarna noul model de camera LUMIX twin-lens 3D, cu ajutorul caruia pasionatii de fotografii pot realiza imagini 3D. Camera are si capacitatea de a filma clipuri video 3D HD, usor de vizionat pe orice televizor Panasonic VIERA 3D.

Cu ajutorul celor doua noi obiective cu zoom 4x retractabile, Panasonic a reusit sa reduca dimensiunile camerei iar prezenta zoom-ului optic ofera o mai mare versatilitate la realizarea de fotografii 3D. Stabilizatorul de imagine functioneaza atât pe modul 2D cât si 3D utilizatorul putând realiza fotografii de inalta calitate si inregistrari video cu grad redus de blurare.

Designul twin-lens permite, de asemenea, realizarea de imagini 2D la rezolutie mare, chiar in timpul unei filmari 2D. Noua camera este, de asemenea, capabila sa inregistreze si filme 3D HD in format AVCHD utilizând metoda side-by-side.

Pentru o experienta 3D exceptionala, fotografiile si filmele in trei dimensiuni pot fi vizualizate cu usurinta pe un televizor VIERA 3D TV prin simpla introducere a cardului de memorie SD in slotul din televizor sau prin conectarea camerei la TV printr-un cablu HDMI. Introducând in oferta sa o camera compacta pentru fotografii si filmari 3D, Panasonic continua strategia de asi extinde si mai mult prezenta in domeniul divertismentului 3D.

Noua camera va fi expusa la IFA 2011, una dintre cele mai importante expozitii globale de produse electronice, ce va avea loc in perioada 2-7 septembrie 2011 la Berlin, in Germania.