Gadgeturi

Sharp Galapagos A01SH se va lansa in Japonia spre finalul lui august

Sharp-Galapagos-A01SH

In ultima vreme toti mai multi producatori au lansat tablete sau modele de smartphone cu sistem de operare Android. De curand, compania Sharp a prezentat  tableta Sharp Galapagos A01SH cu ecran de 7 inch si o rezolutie de 1024 x 600.

Tableta vine cu  cea mai recenta versiune a sistemului de operare Google Android 3.2 si este, de asemenea, insotita de un procesor  dual-core  de  1 GHz NVIDIA Tegra 2 si 1GB de RAM. Galapagos A01SH  are o memorie interna de 8 GB si poate fi extinsa cu ajutorul slotului microSD. Camera din fata tabletei  A01SH are 2MP, fiind perfecta pentru auto-portrete si apeluri video; iar pe partea din spate are o camera de 5MP cu autofocus si LED flash.

Sharp Galapagos A01SH e ideala si pentru vacanta fiindca bateria are o durata de viata de 7,5 ore, iar pentru navigarea pe internet tableta dispune de WiFi care permite viteze de download pana la 42 Mbps. Galapagos A01SH va fi lansata mai intai in Japonia, spre sfarsitul acestei luni, apoi Sharp promite ca tableta va ajunge si pe piata din SUA in cursul acestui an, mai ales ca deja a trecut de standardele FCC.